Next: Geilo

Nu säger jag hejdå för den kommande veckan, jag kommer inte blogga när jag är i Geilo, men på Söndag eller Måndag när jag har kommit hem kommer jag uppdatera med häriga bilder m.m från en härlig vecka ( hoppas jag, hihi ). Hopas bara att det inte blir för kallt, det ska typ bli upp 20 minusgrader, KALLT

Ha det så bra här hemma & Gott nytt år :)
KRAM♥


ny blogg design

Som ni ser har jag gjort en ny blogg design, jag blev ganska nöjd :). Lite små saker som ska fixas men det får jag ta efter Geilo :)


Fika & film

Nu har jag packat färdigt ( nästan ), så nu sitter jag med några kompisar och kollar på flickan som lekte med elden och innan det fikade vi med, mys♥

Detta kanske blir mitt sista inlägg innan jag åker, men det kanske blir något mer!

Maja & Elvira idag :)


091227

Imorgon åker jag till Geilo och här hemma packar jag för fullt -not ( mamma hjälper mig, haha ). Snart ska vi åka iväg och köpte godis och tidningar, sen ska jag träffa tjejerna ikväll med :).

Jag får uppdatera senare för nu måste jag gå
ha det så bra♥

Lite bilder från julafton



091226

Godmorgon på er, eller kanske god middag ? haha. Jag vaknade nyss för jag är så fruktansvärt trött, somnade inte fören 4 någon gång. Idag ska jag nog slappa i soffan och sen packa lite inför Geilo på Måndag, sen ska jag vara med kompisar :).

Såhär blev mitt juicy couture armband med berlockerna på


 

 

 


Julklappar

Tänkte visa lite julklappar jag har fått :). Mycket av sakerna är köpta i USA, så jag viste en del jag skulle få ;) hihi

Mjukisdress, pyjamas, strumper, berlocker & skidglasögon från Juciy couture som jag fick av mamma & pappa och en av berlockerna av syster :)

Ring från Pandora av Johannes & Camilla, en A berlock, Fossil klocka, marc by marc jacobs örhängen, armband, Parfym & Nyckelring från Marc jacobs av mamma & pappa


sjal från Raglady av mormor & morfar, id smink, Michael kors skinhandskar & odd molly linne av mamma & pappa

Sen fick jag lite kläder och pyjamasar med, men detta är favoriterna :)


Christmas

GOD JUL PÅ ER♥

Hoppas ni får en underbar jul precis som jag har, jag har fått lite smått och gott i julklapp och jag är hel nöjd :).

MASSA jul kramar från mig

mysig kväll

Jag måste verkligen fixa till min blogg design, den ser inte riktigt klok ut haha. Men det får jag fixa efter jul. Ikväll har världens bästa farmor och farfar vart här och vi har haft så mysigt :), dom säger så roliga saker och är så goa, så det blev en trevlig kväll. På tal om något annat så åker jag till Geilo på måndag, jag längtar jätte mycket.

Jag vet inte om det blir någoon bloggning imorgon, ska nämligen åka upp till Tjörn och fira jul. Så om jag inte hinner blogga mer innan jul får ni ha en jätte bra jul
KRAMAR♥

En bild på mig som jag hittade när jag var brudnäbb på mitt kusisn bröllop  för typ 6 årsen eller något.


Dan före doppardan

Nu är det inte långt kvar... Igår va jag hemma hos farbor & faster och hjälpte dom och städa lite och fikade med dom :). Senare vid 10 kom jag hem och då käkade familjen mysig middag :).

Idag ska jag städa lite och sen blir det nog stan med mamma och pappa och middag med familjen ikväll. hoppas ni alla får en bra "dagen före julaftons dag"

KRAM♥

Dan för dan före doppardagen

Nu längtar jag så mycket till julafton, det kommer bli så mysigt :).

Idag har jag städat här hemma och vart en tur på torget och fixat paket till paketleken och lite annat. Ikväll hoppas jag på en kväll med tjejerna.

Hoppas ni alla får en bra Tisdag kväll. Här får ni en bild på våran gran :)


Zebra

Så snyggt, ska köpa detta till min säng :)


.

Jag bjuder på en snöbild på mig i Danmark, haha!


shopping at Veromoda





Skagen över dagen

Imorse åkte jag övewr till Skagen med pappa, bror & kusin så medans dom fixade lite jobb gick jag i stan och shoppade. Jag fyndade bara lite saker på Veromoda. Det blev en kavaj, stickad väst, armband och en sjal. Så nu är vi påväg hem igen :).

När jag kommer hem visar jkag bilder på det jag shoppade. Nu ska jag lägga mig i soffan igen, för nu mår jag illa haha!

Ha det så bra♥

äntligen snö

Äntligen är snön här och nu är det bara 4 dagar kvar till julafton, men jag ahr blivit ganska förkyld så jag hoppas att det blir bättre innan julafton. Imorgon åker jag till Danmark över dagen med min pappa och några andra så jag hoppas att få pricka in lite shopping med :). Ska försöka blogga mer nu på lovet.

Ha det så bra♥

Maja, Elvira & jag

Shopping & sjuk

Idag är jag hemma från skolan för har blivit sjuk. Men igår va jag i stan med massa och senare delade vi på oss så då gick jag med Elvira. Vi shoppade lite julklappar och annat, köte även två sjalar. Jag visar bara den ena, för min kamera är död så jag orkar inte ladda den och massa, så jag tog en bild från denna bloggen: http://ellinorak.blogg.se/index.html

Sjal från H&M


091213

Nu har jag inte bloggat på ett tag, för i helgen har det vart fullt upp och innan det hände det inget skoj. I Fredags passade jag Alfons & Vilgot efter praktiken, till sent på kvällen. I Lördags va det lucia övning som det va uppvisning på kvällen, som gick så där för min del haha.


Idag har jag bara slappat för jag har börjat få ont i min hals, senare åkte jag till liseberg med mamma & pappa och kolla på Jullotta :).




091208

Praktik, slappa, körövning, äta, sova. Så har mina dagar sett ut och dom kommer även se ut så här i resten av veckan :). Jag tycker det är jätte roligt på min praktik och jag önskade jag kunde praoa lite längre en denna veckan, om jag inte har sagt det så praoar jag på team sportia denna veckan :).

Nu är det typ bara 2 veckor kvar till julafton, jag längtar så mycket!


Jag och syster förra sommaren

 


091206

Igår kväll blev det späck möte i kyrkan med Elvira. Vid 12 tiden åkte vi och Maja med hennes syster in till stan och fikade med massa folk, trevligt :)!

Jag har inte mått så bra dom två sista dagarna, jag har typ migrän. Så jag tänkte lägga mig redan nu, så att jag mår bra in för en veckas praktik på Team sportia.

( jag har blivit lite dålig på att använda min kamera, men jag ska försöka bli bättre )

Jag & Elvira



Pälsväst

Jag är så sugen på en pälsväst nu, men jag vet inte riktigt vart jag kan få tag på en nu. Får kika runt lite ;)!


091105

Igår kväll blev det korvning och senare fika med Claeson släkten, alltid lika trevligt som vanligt :). Kom hem vid 12 och var ganska trött efter en hel arbetvecka så jag somnade ganska snart.

Idag ska jag hjälpa mamma & pappa att baka fiskebäcksbröd sen får vi se vad som händer :)
Ha en bra dag♥


091204

Varför ska alltid städningen vara på helger ? Idag har jag städat huset, och snart ska jag till pappas kontor och städa, Imorgon ska jag troligtvis städa med, haha. Men de är ju mitt "jobb", då det måste göras :)!

Annar igår var det prao hos mamma, jobbade över till kl.7 sen kom syrran och hämtade mig, resten av kvällen målade jag, för jag skulle lämna in det till skolan idag. 

Idag ska vi göra "julkorv" med släkten, som vi alltid gör varje år så det blir mysigt
Hoppas ni alla får en bra helg♥


Sko Shopaholic

Jag älskar skor, så när jag va i USA köpte jag 10 st, haha.

Dessa 2 skor köpte jag från Madden girl ( Steve madden )



Kläder

Raglady, Gina tricot, Gina tricot


091201

Nu är det 1 December och bara 23 dagar kvar till jul, det är det bästa jag vet. Imorgon ska nog jag mamma & sis baka lusse bullar :).

Idag har det vart prao hela dagen och sen åkte jag hem till min kusin och hjälpte han att städa ur hans lägenhet, och ikväll har jag bara slappat. Hoppas ni alla haft en bra dag :).

Imorgon tänkte jag visa några shopping stuffs som har fyllt på min garderob, för jag har inte prao imorgon ( eftersom jag går längre dagar en vad jag skulle och så har jag även jobbat över med mamma ) så då tänkte jag passa på att visa lite saker :).

Sov så gott!

RSS 2.0