hallongrottor

God kakor (hoppas jag i alla fall) som jag precis har bakat, nu ska jag rensa i garderoben!

outfit 30/9

Jeans - Nolita Tunika - Ullared Skor - Bianco Väska - Bianco

30/9

Nu ska jag käka lite mat och sen baka, efter det ska jag rensa ut alla sommarkläder ur min garderob och in med mina höst och vinter kläder. Snart kommer en outfit upp, men först blir det mat.

Såhär såg min garderob ut när den var ny, men nu ligger typ hälften av kläderna på golvet utanför och innanför rummet, alltså är inte garderoben lika fin nu...

nolita

För typ två årsen köpte jag och min syster en jacka från Nolita som vi delar på, men den har inte blivit använd så mycket för den är så lång, den går ända ner till knäna. Men för några veckorsen lämnad vi in den hos en sömmerska så nu har hon sytt upp den och den blev mycket finare, men den får hänga i garderoben tills våren!

Såhär ser den ut

prov

Jag sitter och pluggar matte inför morgondagens prov, men det går inte så bra. Idol lockar lite mer. Jag tänker inte blogga mer idag för jag ska snart gå och lägga mig efter jag har pluggat lite till. I morgon är det inget plugg så då blir det bättre uppdatering, efter skolan ska jag till biblioteket och låna en bok med.

outfit 29/9

Jeans - Object Kofta - Ester Elenora Linne - Gina tricot

dator

Nu har jag kommit hem från skolan och jag är jätte trött, sista lektionen gjorde jag Italienska provet och det gick jätte bra och jag är nöjd med resultatet. Resten av dagen ska bestå av matte plugg inför morgondagens prov.
Men först ska jag visa min dator som vi fick i skolan idag. Den är liten, lätt och smidig!

måste sova

Nu är det dags för mig att sova, klockan är alldeles för mycket för mig med tanke på att jag ska upp kl.6. För en gång skull så känns det ganska bra inför mitt prov i morgon, allt sitter så det är bara att hopps på att det kommer gå bra.

I morgon ska vi även få datorer, vi ska få små datorer från Acer och jag ska visa hur den ser ut när jag kommer hem.

Godnatt♥
Jag saknar när de goa gänget som vi var i USA förra året

bilder


Armvärmare

Nu ska jag sätta mig och plugga lite Italienska inför morgondagens prov. Här kan ni få kolla in 3 snygga bilder på ett par fina armvärmare som min kusins fru säljer (hennes mamma sticker massa fina sådana). Detta är min systers men jag ska snart införskaffa mig ett par sådana med!

GHD

I Julas fick mamma en plattång som av pappa i julklapp och så har den gått sönder och då fick vi en ny. Jag kan starkt rekommendera GHD det är en grym plattång och den är lätt att platta med.

Den plattången som vi hade innan var mycket snyggare, men det är ju bara en plattång och skit i hur den ser ut.. Bara den är bra och det är i alla fall denna.

dagens den 28/9

Skor - Forever21 Byxor - Lindex T-shirt-Lindex
Schal - Ester Elenora Skärp - Ullared Smycken - M.P.C, Fossil, Pandora, Avi&Lena

Hår & Örhänge

Idag fick jag till mitt hår riktigt bra utan att ens göra någonting. Jag duschade igår och gick sen och la mig med halv blött hår och ändå så blev det så bra, det är så jag vill att det alltid ska vara. Jag passade på att ha mina fina örhängen från Ms Bijoux som jag fick av Elvira när jag fyllde år.

sent!

Jag blir så glad när jag loggar in på min blogg och ser att statistiken höjts sig och det gör att jag får mer lust och energi till att blogga. Men tyvärr så måste jag sova nu, upp kl.6 i morgon för skola.

Jag slutar vid 12 i morgon och efter det blir det att plugga järnet inför mitt Italienska prov på Onsdag som jag inte pluggade på någonting idag. Jag lovar att göra lite roligare inlägg i morgon.

GODNATT♥

Min härliga säng som jag nu ska sova i :)


hotel

I fredags bokade vi ett hotel som vi ska bo på när vi är i New York i 3 dagar, ett hotel som heter Best Western Plaza Hotel, och det verkar vara ett jätte fint hotel. Det ligger i Queens så det är bara att åka tunnelbanan två hållplatser rakt in i till Manhattan.

Så här se Hotellet ut

27 September

Det är måndag, en ny vecka med mycket plugg, jag har ett Italienska prov och ett Matte prov denna veckan och sen rullar det på så 1-2 prov per vecka enda fram tills jullovet. Speciellt nu innan USA så blir det många prov samtidigt, men det är smällar man får ta.

Nu har jag precis kollat på en film och ska snart börja plugga på mitt Italienska prov tills på Onsdag.

jobb dag 2

Idag har jag också jobbat, men det är ju ganska korta dagar men ändå så blir man så trött. Jag kom hem vid halv 4 och då somnade jag gott i soffan. Vaknade vid 6 igen och så har hela familjen ätit en god fisk soppa och det har bara blivit en mysig hemma kväll för min del.

Jag och syster kollade på filmen allt för min syster och vi grät i kapp, haha. Riktigt bra film. I morgon jobbar jag 11-15 så efter det tänkte jag plugga och blogga lite.

24 September

Idag har jag jobbat min första dag på Järnia och det gick jätte bra, och det var skoj med att så i kassan. Nu är jag jätte trött så det lutar nog mot en hemmakväll i soffan med mamma och pappa, det kan behövas med ibland!
Ha en bra Fredag kväll♥

Några bilder från balen i våras

tråkigt inlägg

Idag har jag inte vart hemma på nästan hela dagen och i morgon blir det skola sen ska jag jobba för första gången på Järnia, det ska bli spännande. Jag ska även jobba resten av helgen, så jag får se hur bra uppdateringen blir.

Här kommer i alla fall en dagens outfit.
Jeans leggings - Object Tunika - Gina Tricot  Väst - Zara

god natt

jag är så gaaalleett shoppingsugen, jag har sett så mycket fint som kommer i höst som jag så gärna vill köpa, men jag måste hålla i mina pengar till USA för där kan jag hitta en hel del.

Några plagg som jag vill köpa i höst är mycket stickat (en poncho, kofta, halsduk, mössa m.m), Skjortor, coola byxor i olika färger och mönster och mycket mer. Ja listan kan bli lång och saftig!!
Nu ska jag sova, här får ni inspireras av 2 bilder
Godnatt♥




klar engelskan

Nu är jag äntligen klar med mitt Engelska arbete som skulle vara skriven på 700 ord men det blev lite för många ord så jag fick ta bort lite. Nu ska jag sätta mig med lite matte och sen får det vara slut pluggat för idag.

Jag är så glad för nu när jag kollade in på Di.se så har dollarn gått ner till 6,83 och för några veckor sen var den uppe i 7,60 eller något sådant. Så det är skit bra att den har gått ner för då får man mycket mer för pengarna.

22 September

Nu har jag och mamma precis käkat en god sallad från Torget och det är dags för mig att börja plugga. Jag tänkte göra färdigt ett engelska arbete idag och även göra lite matte.

Här kommer en jätte tråkig dagens, men jag orkar inte ta fram kameran och ta kort
Jeans - Vero moda Linne - Kappahl Tunika - Saint tropez

time for school

Snart dags för skolan, nu sitter jag och käkar k-special med jordgubbskräm, mmm så gott!

Idag slutar ja ginte fören halv 2 alltså en "sen dag" för mig, haha. Efter  skolan blir det en maaassa plugg, men jag ska försöka hinna blogga med.

Ha en bra Onsdag :)


Ester elenora


Det är något märke jag verkligen har börjat fastna för, det märket har så mysiga kläder. Som jag visade på inlägget innan så köpte vi en kofta från det märket, jag har två av hennes schalar som jag verkligen tycker om, här är en bild på dom schalarna jag har


shopping

Idag har min moster, morbror och kusin vart här och käkat kvällsmat och nu sitter vi i soffan och pratar. Så vi och även mamma & syster åkte iväg till en affär som precis har öppnat vid oss, där köpte vi en kofta som jag, mamma & syster ska dela.
Det blev en kofta och den är riktigt mysig, här är två biler på koftan. Den är från Ester elenora

några bloggar

Detta är några av bloggarna jag läser, jag läser många mer och det är typ sådana som alla känner till typ. Men jag tänkte skriva lite av dom som jag läser om ni gillar att läsa många bloggar så kan ni kolla in dessa:

Ellen
Hanna
Andreas
Felicia
Lisa
Sara

blogg

För er som gillar att läsa lite mer om bakning, inredning, tips m.m så tycker jag att ni ska kolla in på min svägerskas blogg. Där kan ni inspireras av olika mysiga saker

Ni kan även trycka på vänster sida på Kategorin Mitt rum/inredning så får ni se lite av mitt med om ni har missat det.
Här har ni länken till Camillas blogg: http://klingas.blogg.se
En tårta som gärna Camilla får göra till mig :) haha

outfit den 21/9

Skor - Nilson shoes Byxor - Cubus T-shirt - Only
Halsband - Nolita Armband - Pandora & Replay

21 September

Nu är jag hemma från en kort dag i skolan, men jag är så fruktansvärt trött. Jag måste börja plugga lite snart, något jag verkligen inte orkar med men som måste göras.

Här om dagen köpte jag ett par byxor från Cubus, här kommer en bild på dom. Jag invigde dom idag så i nästa inlägg kommer en bild på hela klädsen jag har idag.

American eagle

lite av mina favoriter från en affär som finns i USA, hoppas dessa godbitar finns i affären bara när jag kommer till USA. Nu är det bara 3 veckor och 3 dagar kvar, så underbart :D

helgen

Jag har haft en jätte härligt helg, det har inte blivit så många timmars sömn så nu måste jag sova så jag orkar upp i morgon. I kväll har min kusin Magdalena och hennes pojkvän Christoffer varit här och käkat kvällsmat och så har vi suttit och käkat i timmar, alltid lika trevligt.
I morgon blir det bättre uppdatering på bloggen. Men efter skolan ska jag på aerobic så jag bloggar senare på eftermiddagen.
God natt♥

min helg

Ikväll har jag vart på tonår, jag och mina kompisar sjung och övade in massa låtar som vi skall sjunga i morgon. För i morgon ska jag iväg till Halmstad till ett ställe som heter Gullbranna, där  jag jag hålla till hela dagen.

Så uppdatering på bloggen kommer nog inte förrän på Söndag men hoppas ni får och har en bra helg
Puss&kram

dagens

Tunika - gina tricot
Jeans - rare
Skor - Nilssons shoes

17 September

Nu är jag hemma från skolan och denna dagen har precis inte vart min tur dag, men så kan det vara ibland. Jag var inte speciellt långt ifrån att slänga min mobil i marken... men jag höll mig från det.

Nu ska jag städa på mitt rum som är ganska så stökigt sen ska jag planera inför en konfa hajk som är om 2 veckor. Jag får se hur uppdateringen blir idag, men det kommer nog upp en dagens sen.
Ha en bra Fredag♥

äppelkaka

Nu är jag hemma från konfirmationen och det var lika roligt som vanligt. Min äppelkaka var väldigt omtyckt, så det gillar vi.

Nu har pappa kommit hem från en veckas fiske, så nu ska vi käka lite kvällsmat med familjen!

Dagens


Skor - Primeboots
Leggings - gina tricot
Linne - H&M
Jeans jacka - Nolita
Smycken - MPS, Ck, Pandora

16 September

Idag slutade jag 12 och de är så gött att vara hemma innan klockan ens har blivit 1. Nu ska jag baka till Konfan som är ikväll (jag är ledare för 96 som konfirmerar sig för er som inte visste det) och så ska jag göra lite middag till mig med, det blir hemlagade köttbullar.

På tal om något annat så har min statistik höjt sig, innan låg den ungefär på 15-20 men nu är den runt 30 och ibland är det även mer, ibland runt 40 (här om dagen 44). Så det är jätte roligt att ni kollar in, fortsätt med det :).

regn

Jag hade tänkt att lägga in en dagen outfit som jag skrev tidigare, men när jag cyklade hem ös regnade det, så jag var ganska så blöt när jag kom hem, därför blev det ingen dagen.

Nu tänkte jag lägga mig i tid så jag orkar upp i morgon och jag hoppas på bättre uppdatering från mig i morgon!
Godnatt♥

15 September

Idag va det skola till kl.12 (slapp sista lektionen) sen stanna jag kvar och käkade i skolan. Nu har jag vart nere på kontoret i 3 timmar och städat och nu ska jag käka lite mat innan jag ska till kyrkan och öva inför helgen då jag och några tjejer till ska sjunga!

Dagen outfit kommer upp sen också :)!

Jobb

Jag har glömt att nämna en väldigt rolig sak. Det är nämligen så att jag har fått jobb på Järnia och jag är jätte glad för det. Det kommer inte bli så jätte mycket men några helger och typ på höstlovet m.m. Jag städar ju lite och jag tycker inte det är speciellt roligt men nu har jag något annat också, så det är gött!

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon...
Sov så gott, Godnatt♥



plugget går inte så bra...

Ååå, jag är sämst på att plugga. Egentligen inte på att plugga utan mer att ha koncentrera mig, jag har säkert suttit i 2 timmar nu och jag har inte fått gjort speciellt mycket. Men nu har jag även suttit ett bra tag och kollat på Hotel i New York, problemet är att alla är så dyra men några bra har jag hittat nu.

Nu blir det snart idol

14 September

Idag var det en kort dag i skolan, jag slutade 12 och var hemma strax efter halv 1. Nu har jag käkat lite och somnade till i soffan (inte bra), men nu får jag i alla fall lite mer plugg ro. Jag har lite plugg som jag måste göra idag, sen går jag ner och städar om jag orkar det, annars får jag ta det i morgon.


sängen kallar

Tänkte bara säga god natt, nu måste jag verklige sova. Jag ska upp kl.06.30 i morgon, så jag måste ha sömn i mig hehe. I morgon efter skolan ska jag nog städa och även plugga lite, jag slutar 12 i morgon.

Godnatt ♥


New York

Om 4 veckor, 3 dagar, 9 timmar sitter jag tillsammans med min familj på ett plan till USA, jag längtar så himla mycket nu. Dock kommer det bli lite problem med skolan, jag kommer typ ha 3 prov och en inlämning när jag är borta plus några prov innan och efter, så det kommer bli körit i höst med skolan och allt.
Men USA resan kommer bli så grym och jag läääängtar!

körkort

skoj att det är många som kollar in på min blogg! Nu har jag precis käkat god mat och innan det var jag iväg med min syster, Linda, Marcus och världens grymmaste Rebecka som har tagit körkort idag, hon var jätte duktigt på att köra och jag blev så glad när jag fick reda på att hon hade tagit körkort.
kärlek till dig♥

13 September

Snart kommer min bror hem, han har vart ute och fiskat i två veckor. Så han har jag inte sätt på några dagar, men i kväll kommer han hit och ska äta kvällsmat, det blir trevligt.

Idag spelade vi fotboll på gympan och jag har typ inte rört mig något vidare bra dom senaste 3 månaderna typ. Men det ska de allt bli ändring på, men jag har fått så ont i mina ben nu i eftermiddag. Antingen är det träningsverk eller växtvärk. Va det än är så gör det ont haha!

klänning

Här om dagen hittade mamma inne i en garderob en påse och där i låg det en klänning som jag skulle fått när jag fyllde år, men min mamma hade glömt av den, haha. Såhär ser den ut


that was then i cared you


Fotspår i sanden

En natt hade en man en dröm. Han drömde att
han gick längs en strand tillsammans med Gud.
På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram.
Han märkte att vid varje period i livet fanns
spår i sanden av två par fötter:
Det ena spåret var hans, det andra var Guds.

När den sista delen av hans liv framträdde,
såg han tillbaka på fotspåren i sanden. Då såg han
att många gånger under sin levnads vandring fanns
det bara ett par fotspår. Han märkte också att
detta inträffade under hans mest ensamma
och svåra perioder av sitt liv.

Han frågade Gud om detta, “Herre, du sa att du
aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen.
Men under de allra svåraste tiderna i mitt liv
har det funnits bara ett par fotspår. Jag kan inte förstå,
att du lämnade mig när jag behövde dig mest.”

Herren svarade: Jag skulle aldrig lämna dig under
tider av prövningar och lidande.
När du såg bara ett par fotspår – då bar jag dig


12 september

Igår hade vi en jätte mysig dag på Ikea och vi fick shoppat lite smått och gott. Efter vi hade vart på Ikea åkte vi till tonår där vi fixade ordning sakerna och sen fikade vi och hade det mysigt.
Vi tjejer var så trött på kvällen sen så vi åkte bara hem till mig och slappade, tjötade och käkade kvällsmat. Idag ska jag plugga lite, det gäller att jag inte kommer efter med mitt pluggande nu i min nya skola.
Puss♥

En riktigt bra låt

Ikea

Godmorgon!
Igår kväll kom jag hem vid halv 3 så jag är fortfarande ganska trött, men igår efter skolan sov jag i typ 3 timmar med så nu är jag i alla fall ganska utvilad. Idag ska jag, Sofia, Alice, Elvira och våran goa ungdomsledare åkte till Ikea och shoppa in lite saker till Tonår, de kommer nog bli en rolig dag.
Hoppas ni också får en bra Lördag♥



friday night

Nu sticker jag snart iväg på tonår, men först ska jag kolla på idol. Jag ha precis klippt till min lugg på mig själv för första gången, och det blev jätte bra. Men luggen blev så elektrisk så jag fick göra en fläta istället.
Hoppas ni alla får en jätte bra fredag kväll, nu börjar idol!
Puss&Kram♥


bloggar

jag älskar verkligen att läsa bloggar och jag läser väldigt många dagligen och sen har jag även några som jag läser lite då och då.
Men en rolig grej var att en tjejs blogg som jag har följt ett tag har jag hamnat i samma klass som, så det va lite roligt att jag fick se min första "bloggtjej" live ;) haha. Här är hennes länkt till bloggen, jag gillar hennes blogg jätte mycket: http://emmagrahn.com

10 September

Nu är jag hemma efter min första dag i skolan, och de har gått jätte bra. Jag var riktigt nervös innan vi började och på första lektionen, men sen släppte allt och jag pratade med några trevliga i klassen. Jag tycker att klassen verkar vara en jätte glada, roliga och snälla, så detta kommer nog bli jätte bra :).
Nu ska jag snart käka lite mat och sen slappa lite, jag är så trött efter skolan idag, haha!
Ha en bra Fredag♥




Här är en lite halv bra dagens outfit bild, haha!
Jag har på mig: Tunika från gina tricot, pants och smycken från Cubus

en spännande dag i morgon

Min socker kaka blev mycket bra och den var god. Nu ska en trött Alida snart gå och lägga mig så jag orkar med en spännande dag i morgon. Jag är inte så nervös jag är mest spänd för att få se hur klassen är och allting, men det ska bli spännande.
I morgon börjar jag kvart över 9 och för att vara säker tar jag en tidig buss så jag vet att jag inte kommer komma försent första dagen, haha!
Så nu ska jag duscha och sen lägga mig och sova. Jag lovar att blogga i morgon när jag kommit hem och berätta hur det var allting.
Godnatt♥

Sockerkaka

Nu har jag precis slänt in en sockerkaka i ungen och så väntar jag på att den ska bli klar. Vid halv 5 ska jag iväg till kyrkan för att planera inför kvällens konfirmation och sen vid 5 ska jag spela piano och sena börjar konfirmationen (jag är ju ledare för 96).
Nu ska jag göra ordning lite saker innan jag går!
Ha en bra Torsdags kväll♥


Mina goda (hoppas jag) sockerkakor :)

9 September

Nu har jag precis gjort iordning mig lite och ska snart åka iväg till min skola och skriva ut mig och sen åka till Kitas och skriva in mig.
Nu måste jag sticka, när jag kommer hem sen visar jag upp dagens outfit :) Ha en bra dag♥

8 September

Jag har kommit in på Kitas och jag är så sjukt glad för det, rektorn ringde mig idag så jag åkte in till skolan och pratade med henne så jag ska börja på fredag. Imorgon ska jag skriva ut mig från min gammla skola med min mamma (hon måste skriva på papper eftersom jag är under 18) sen ska vi åka till Kitas och skriva in mig, så jag börjar på Fredag :).
Nu ska jag och Camilla käka kvällsmat, jag ska sova med henne i min brors lägenhet inatt!
Imorgon blir det bättre uppdatering på bloggen, Godnatt♥



Nillson shoes

Mina bruna boots som jag fick när jag fyllde år är nog de bästa skorna jag har. Dom är sjukt snygga och jätte bekväma, jag har haft dom i två långa dagar i skolan utan att få ont i fötterna. Det känns inte knappt som man går i klackskor, så jag rekommenderar verkligen dom skorna!

100907


skor - Nilsson
Jeans - Cubus
T-shirt - H&M
Stickad tröja - Mexx
Skinnjacka - Cubus

Skinnjacka

För ett årsen köpte jag en skinnjacka på cubus som jag har använt väldigt mycket, men i början av sommaren tappade jag bort den och så hittar jag självklart inte den. Så jag har börjat leta efter en ny skinnjacka, men jag hittar ingen som jag tycker om.
Så jag har hittat en liknande på cubus igen, såhär ser den ut

7 September

Nu ska jag snart ta på mig skorna och så ner till bussen, idag slutar jag lite tidigare än igår. Jag slutar halv 3 eller va det var. Efter skolan idag måste jag plugga lite och sen får jag se vad som händer, kanske fixa lite med min mac book :)!
Ha en bra dag♥



inte min dag!

Idag tog jag bussen till torget och sen på torget tog jag spårvagn nr.8 (trodde jag) när jag kom på att spårvagnen inte svängde höger upp till Sahlgrenska sjukhus och istället körde rakt fram kollade jag upp och såg att jag satt på spårvagn nr.1 istället.
Så jag fick hoppa av och ta en annan spårvagn tillbaka och sen bussen, men jag kom i tid till skolan ändå. Sen när jag kulle åka hem missade jag bussen och fick vänta en halv timma och då fick jag reda på att man hade ståt utanför min skola i en halv timma för att hämta mig efter skolan, men jag hade glömt min mobil hemma.
Så jag har haft en riktigt oturs dag!
Time to sleep fore me♥


när jag var liten

Mina presenter

Nu är jag trött efter en lång dag i skolan, ska berätta om min oturs dag i nästa inlägg men här kommer bilder på det jag fick i present igår.

Av mamma & pappa: Mac book pro, skinn/päls jacka från Lindex, Boots från Nilsson och Pandora armband med några berlocker.
Av mina bror, syster & svägerka: en Marc by marc jacobs "key pouch"
Av mina moster och hennes familj: leggings, armbans & Halsband från cubus
Av Elvira: en fotokub och Örhängen
Tack så jätte mycket för alla fina paket, jag är jätte nöjd :)

dags för skolan

Ha en bra dag ♥

6 september

Nu ska jag snart ta på mig mina skor och packa väskan, bussen går om en kvart. Idag börjar jag 10.40 och slutar 4, lite halv seg dag, men jag hoppas det går fort. Här får ni en liten dålig dagens outfit. Glöm inte att gå in på bloggen ikväll, då visar jag min fina presenter jag har fått :)

5 September

imorgon efter skolan kommer det upp bilder på mina fina presenter jag har fått idag, men jag slutar 4 imorgon, så det blir lite senare på kvällen.
Nu är det dags för mig att sova, godnatt♥




Bilder från dagen

Imorse blev jag väckt av mamma, pappa och syster sen käkade jag frukost och gjorde ordning mig och gick till kyrkan där det var barnmöte, sen gick jag hem och utforskade lite på min nya mac book. Kl. 4 hade jag ett litet släkt kalas som var mycket trevligt.

Så nu har precis dom sista gästerna gått och jag tänkte ladda upp lite bilder från dagen, sen ska jag sova.

me and sis


födelsedagsbarn

Iiiihhhh, nu är jag 16 år och jag har fått en Mac bok pro :D!! ja är så glad, så nu sitter jag med mina dator och försöker lära mig hur den funkar, bättre uppdatering en så här blir det nog inte idag. Kl.16 ska jag ha ett litet släkt kalas :)

kvällen outfit

Mamma & pappa köpte en långklänning till mig när dom var i Kroatien och den har jag inte visat en, men här kommer en bild på den




och ikväll bär jag klänningen såhär:

New in

Igår när jag va i stan med Elvira köpte jag inte så mycket, för jag vill spara mina pengar till USA. Men jag kom hem med en tunika från Gina tricot och en stickad väst från Zara


Västen gör sig inte rätt färg på bilden, den är mycket mörkare!

Fest i väst

Idag nere vi sjön när vi hade "fest i väst" så han jag inte ta så mycke lotter och annat för jag stog vid ett godis hjul där massa barn kom och spelade, men precis innan det börja han jag köpe en jätte fin krok med en krona på som jag ska hänga upp på mitt rum, den var jätte fin och så här ser den ut:


inredning

För några dagarsen fick jag av min underbara mamma ett jätte fint nattursbord och en kudde till min inbyggda stol i väggen, tack mamma! ♥

och såhär ser det ut:

4 september

Lite dålig bloggning nu i helgen, men det är fullt upp hela tiden. Igår efter skolan va jag i stan med Elvira , vi käkade och shoppade lite, sen åkte jag hem och städade i min garderob. Massa av mina kläder låg på golvet och det tog ungefär 1 timma att plocka upp allt. På kvällen va jag i kyrkan på Tonår med mina kompisa.

Idag har det vart basar nere i hamnen och vi kallar det "fest i väst", nu är jag hemma igen ska ska snart åka in till en sak i stan som heter fiskensdag och ikväll blir det Späck möte i kyrkan.

Imorgon fyller jag år så jag får se om jag bloggar något. Men ha en bra Lördagkväll♥


Här är 3 bilder när jag blev väckt på morgonen när jag fyllde 14 år


Godnatt

Inatt sover jag i min brors lägenhet tillsammans med Camilla, så imorgon kan jag sova en kvart längre för bussen går alltid förbi här och det tar en kvart från där jag bor.

Imorgon efter skolan blir det stan med Elvira, vi ska shoppa och käka mat och det ska bli mysigt.

nu ska jag sova, Godnatt

onördig dag

Idag har jag en "jobbig" dag i skolan, inte att jag ahr många lektioner men jag har en svenska lektion i en till sen slutar jag. Det tar en timma att åka dit och en timma att åka hem, och på Svenskan ska vi kolla på en film jag redan har sätt.

Så dagen känns lite onördig, men efter skolan måste jag plugga lite, sen baka och på kvällen ska jag till kyrkan för då drar konfirmationen igång, och jag ska vara ledare, så det ska bli jätte skoj :).

Ha en bra dag♥

skolan

Jag sitter i skolan nu och har det sjukt segt, slutar halv 3 och då ská jag hem och plugga lite och även kankse baka till lite saker. Jag ska kanske byta från det gymnasiumet som jag går på nu till Kitas antingen Samhäll men inriktning ekonomi eller affärsprogramet, beronende  på vad jag kommer in på (om jag kommer in).

Men jag hoppas på att på komma in på Kitas, för det som jag läsar nu (omvårdnand) känns bara inte rätt, och då vill jag inte fortsätt apå denna linjen innan det blir försent.

Nu ska jag göra annat! Ha det så bra♥

RSS 2.0