Julklappar

Nästan alla mina julklappar är köpta i London & USA, hehe!
Detta är från en affär i Danmark som heter dottkeramik (förutom plåtburken och spegeln som jag hade innan) och detta fick jag av mamma & pappa i julklapp, passar perfekt till mitt rum! Klockan och glasskålen är inte från dottkeramik, det är från något annat ställe och det fick jag av min svägerska Camilla
Micha Barton väska som jag fick av Mormor & Morfar
Marc jacobs nyckelring, två halsband från Danmark & Topshop, Rayban solglasögon och en garnbok.
Till mitt Juicy couture armband fick jag två nya berlocker av mamma & syster och till mitt pandora armband fick jag de två berlockerna längst åt höger och säkerhetskejdan av min bror
Victorias seacret's box (parfym och hudlotion), en värmekudde & väska från London, en parfym, kaffé mugg och Juicy couture troser.
Polo ralph lauren tjocktröja och Juicy couture tröja från USA och Abercrombie and fitch tröja från London
Allt detta är från London-Primemark, Abercrombi and fitch och Marc by marc jacobs

Mössa

Idag har jag packat inför morgondagen då jag åker till Geilo i en vecka, jag kommer hem på måndag igen. Så bloggen kommer få lida i en vecka. Nyss så kom jag hem från en affär jag var på och där gjorde jag ett bra köp, som jag är så nöjd med... denna snygga mössan köpte jag, den kommer jag leva i resten av vintern!
Mössan kommer från Jofama :)

julafton

I år firade vi en liten annorlunda jul, våran familj var med farmor och farfar och tillsammans med oss var min syssling med hennes familj hos oss och deras mormor och morfar (som är farfars bror) och vi hade det jätte mysigt tillsammans. Här är lite bilder från våran kväll :)

Shoppingen i Ålborg

Dessa fem plagg är från Weekday
dessa två plagg från Gina Tricot

Ålborg

Två veckor innan jul åkte alla tjejerna på pappas sida på en liten helg shopping i Ålborg som ligger i Danmark, där käkade vid god mat, sov på hotell, shoppade och hade det mycket mysigt, så här kommer lite bilder från det :)
Mina snygga kusiner Theres & Karin
Goa släkten
Theres, Matilda, Kinna & Ann
Jag, Camilla, Petronella, Karin & Lottalena
Trötta efter en hel shopping dag...
Jag, mamma & Karin

God jul!

Nu har jag haft en liten dålig blogg period, men nu har jag massa roliga inlägg framöver om julen, julklappar och lite annat smått och gott :)!
vill hälsa er alla en god fortsättning och imorgon ska jag komma med lite roliga inlägg!

7 December

Nu har jag precis tagit en härlig dusch och lagt mig i sängen. Ikväll har jag vart på Indoor walking med Elvira, det va sjuuuk jobbigt men det kändes så gött efter :)! Annars idag har jag vart i skolan och sen skrivit på mitt Svenska/Historia arbete och kommit en hel del på det faktiskt, gött :)

Nu är det dags för mig att sova, godnatt♥


Jag och Elvira

6 December

Åå jag är så galet shoppingsugen just nu, men jag har aldrig tid att gå i stan efter skolan för jag måste alltid hem och plugga. Men på fredag ska jag ju till Danmark och då hoppas jag på att fynda lite, men jag kanske sticker in huvudet i en affär någon dag i stan i veckan med, hehe!

jaja, nu ska jag börja plugga, har en inlämning och prov till fredag + lite annat smått & gott
Ha det så bra, KRAM♥


Saknar

God natt

Nu ska jag gå och lägga mig, skall upp kl.6 imorgon! Ikväll har jag kollat på beck på tv med mamma & syster och hela denna dagen har jag pluggat lite från och till men även slappat med!

Nu är det dags för en skolvecka med ett prov och en inlämning, sen på fredag till Lördag ska jag åka till Danmark med tjejerna i släkten, det kommer verkligen bli höjdpunkten på veckan!
Dags för mig att sova, godnatt♥


En fin krans som min mamma har gjort :)

bröllops bilder

Nu har jag lagt in bilder på min dator, så här är bilder från förra helgens bröllop mellan min kusin Jacob och hans fru Matilda :)

London

Igår kom min mamma hem från London där hon har vart med några tjejkompisar i några dagar, och så hade hon shoppat lite till mig, som jag tänkte visa på bloggen :)!

Tack mamma♥

Bröllop

Här är tre halv bra bilder som jag tog med min Iphone på min kusin och hans fru som gifte sig i helgen, dom var otroligt vackra :)! Fler bilder kommer (med en bättre kamera)!

Väska

Jag tror nog att jag ska gå till Fiorucci imorgon efter skolan och köpa en liten julklapp lite mig själv, dom har fått in en sjukt snygg väska från Mischa Barton och jag blev sjukt sugen på att åka och kolla på den! Vi får la se vad jag kommer hem med imorgon ;)!

SNYGG!

RSS 2.0