091130

Denna vecka & nästa vecka praoar jag, så det är så härligt att slippa skolan. Denna veckan praoar jag hos min mamma på kontor och nästa vecka blir det Team sportia :). Så därför har jag inte hunnit blogga och så va jag i skolan tidigt i morse och gjorde prov med.

Igår va jag på släktkalas på Tjörn, som var lika trevlig som vanligt. Lekte endel med Moa och det va så roligt, för hon har alltid varit blyg för mig innan, här kommer en bild på oss


lite mer bilder från igår

lycka :D

Nu ska jag åka upp till Tjörn på kalas, ha en bra dag♥

091128

Idag har jag pluggat, passat Vilgot, slappat och vart och spelat beachvolleyboll med ca 200 pers till. Det va skit skoj. Får att lag van en "bonusmatch" så vi blev grymt glada, lite bilder kommer här



Mer kommer imorgon, nu måste jag sova!

Maskerad

Ikväll har det varit maskerad kväll med på tonår i kyrkan :). Jag som inte är den bästa på idér, så det blev cowboy. Lite bilder kommer här med.



Jul

Julen är verkligen det bästa jag vet ( det säger man när sommarn kommer med ) men det är så mysigt med bak, julmusik, mörka kvällar ( dock blir man trött fort ), jullov, får träffa sina goa & glada släkt och mina vänner.


Paketleken förra året på jul

Fotspår i sanden

"En natt hade jag en dröm. Jag drömde att jag
gick längs en strand tillsammans med Gud. På himlen
trädde bilder ur mitt liv fram. Jag såg på varje bild två
par fotspår i sanden; ett par var mina och det
andra paret var Guds.

När den sista bilden syntes såg jag tillbaka på
fotspåren. Jag upptäckte då att många gånger under mitt
liv fanns endast ett par fotspår. Jag såg också att detta var
under de mest ensamma och svåra stunderna i mitt liv.

Detta bekymrade mig mycket och jag frågade Gud
om detta. "Gud, du sade när jag en gång bestämde mig
för att följa dig, att du skulle gå med mig hela vägen.

Men jag ser att under de svåraste tiderna i mitt liv finns
det bara ett par fotspår... Jag förstår inte varför du
lämnade mig när jag behövde dig som mest."

Gud svarade: "Mitt kära barn. Jag älskar dig och
skulle aldrig lämna dig. Under tider av svårigheter
och prövningar när du bara kan se ett par fotspår,
då bar jag dig.”


tagen av: http://hannamoll3r.montanita.be/#home

091126

Nu har jag kommit hem från skolan och så har lite mat har mättat magen med. Nu ska jag snart sätta igång med min redovisning som jag ska redovisa om i Svenskan i mogron. Jag ska prata om filmen Grease. Senare idag blir det piano och kanske en tur till stan på en "arkaden kväll" med syrran :)!

Hoppas ni får en bra dag
/Alida♥


New York bilder

 

 


Flätor

Jag älskar flätor i toffsar, och när dom ligger lite i toffsen, like this picture :)

091125

Idag gick jag till skolan och skrev SO prov men så fick jag ont i magen så jag gick hem efter provet och sov i några timmar. När jag vaknade kände jag mig bättre så jag hängde mid syrran och passa våra kusinbarn Alfons & Vilgot sen åkte vi hem till oss och fikade, så kom Madde & Ebba med.

Så nu ska jag på lucia övning i mission :).

/Alida

091124

Va dålig jag är på att blogg!
Men det blir nog ändring nästa vecka när jag börjar min prao :).

Idag har det vart skola och en tråkig teater, sen har jag pluggat lite från och till hela eftermiddagen. Träffade goa Rebecka utanför bussen påväg hem  idag med, så vi fastnade i en timma och stog och tjöta, alltid lika roligt.

Nu ska jag sova
/Alida♥

En bild på när jag testade en balklänning i USA


Marc by Marc jacobs

Dessa solglasögon köpte jag i USA för tre veckorsen :)!


091123

eftersom jag inte har tid tilla att göra en ny bloggdesig just nu, så får det bli min gammla så länge, hihi :)!

Idag har det vart skola ( äntligen är det bara 1 vecka kvar, sen blir det 2 veckors prao ). Så det är bara att plugga gärnet, för att få så bra resultat på alla prov. Så efter skolan idag städade jag hos min faster och fikade hos henne med. Sen blev det plugg och spelning på pianot :)


pants


Så snygga pants, tyvärr har jag redan ett par från Raglady med bara en stor läderlapp på, men dessa va sjukt mycket snyggare hehe :)!

091122

Nu sitter jag i köket och äter frukost, snart ska jag göra iordning mig för att åka iväg på kalas till Lökeberga där min morfar ska ha kalas för han har fyllt 75 :).

Jag har precis gjort iordning mig i håret, en fresyr som jag blev jätte nöjd med. Ja kan kanske lägga upp en bild på det sen :)!

/Alida♥

hahahaha


091120

Som vanligt är det mycket iskolan så ag har pluggat en del. Annars igår va jag på New Moon premiären, den va grym :) jag tyckte om den mycket mer en Twilight, ni måste se den!

Annars idag har det vart släkt träff i kyrkan med Claeson's (pappas sida) och det va riktigt trevlig att träff hela släkten.



Påbörjad design

Nu har jag påbörjat min design, men jag är inte klar en. Jag ska fixa skriv texten och göra en bild som ska vara längt upp :). Nu måste jag sova så därför kan jag inte fortsätta på designen, men det får bli en annan dag :)

/ALIDA♥

en studsmatta kom flygandes

Jag och min familj satt och käkade middag för ett tagsen och så hör vi något smälla utanför på altanen, då hade grannens studsmatta kommit flygandes så den sitter fast på våran altan och i deras buske, haha!


091118

Min blogg design är inte fin, men den ska det bli ändring på någon dag. Jag har så mycket i skolan nu så vi får sae hur uppdateringen kommer bli, but i will try!

annar idag har det vart skolan och så nu ska jag plugga inför ett prov på fredag. Senare ska jag, mamma, Elvira & Helene till Jensen gynasiumet på öppet hus, men innan det blir det fika i stan :)!

/Alida♥


Jag på Gossip girl trappan i USA ( för 2 veckorsen )

En ny blogg :)!

Hej och välkommen till min nya blogg, för er som känner mig så vet ni redan att jag har haft en blogg sen innan, som jag nästan hade samma namn på, bara två s i stället för ett som jag har nu på mitt efternamn.

 

Annar lite fakta här om mig. Alida Claeson heter jag och är 15 år gammal, jag går sista året på högstadiet. Vet inte mer vad jag ska berätta, men det ta vi som det kommer :)

/Alida♥


RSS 2.0