syster 19 år

Idag fyller min bästa, snyggaste och underbaraste syster 19 år :)
Grattis på födelsedagen min going♥


Nails

Har vart iväg och gjort förlägning på mina naglar :)

 


Friday night

Ikväll har det varit avslutning för tonår och även för våran ungdomsledare som ska sluta, så vi grillade,körde massa roliga lekar m.m. Här kommer lite bilder från kvällen.

Har några roliga klipp som jag med kommer lägga upp, men dom kommer inte fören imorgon. Vid 12 imorgon ska ajg och en kompis iväg och göra förlängda naglar :D


klippt håret

Idag va jag hos frisören och klippte mig, men det blev bara topparna som hon klippte till. Håret blev lite kortare men det behövdes för det var så utslitet, men det växer la ut fort hoppas jag.

Annars har jag pluggat lite va iväg med mamma en sväng hos min faster också. Nu ska jag sova, men imorgon får ni se bild på mitt hår kanske...

Godnatt♥

mycket just nu!

åå va dåligt det går med mitt bloggande, men det är så mycket i skolan nu och så känner jag att jag inte har något roligt att skriva om. Men efter nästa vecka när allt skolplugg är över, då ska det bli en massa bloggning.

Igår va jag i skolan och sydde på min balklänning i flera timmar, när det självklart blev ett fel som alltid kommer när man syr så gav jag upp så skulle läraren hjälpa mig med det.

Ha en bra dag♥

High school year

Nu sitter jag vid datorn och ansöker om high school year :D, men jag fick ta en paus för jag måste fråga pappa lite saker först (vissa frågor som jag inte vet hur jag ska svara på). Så antagligen bär det av till USA nästa höst om allt går som planerat, haha!

I love USA

100525

Idag är jag hemma från skolan för jag har så mycket plugg i skolan och därför känenr jag att det är bättre att stanna hemma och plugga. Så snart ska jag åka till min farbror som ska hjälpa mig att skära till en modell av en stol som jag ska ha till tekniken.

sen blir det plugg resten av dagen.
Hoppas ni har en bra dag ♥

Lindex

ett linne som jag köpte på Lindex för några dagarnsen


Söndagen

Dålig blogging igår, men jag hade inte tid. Dagen började med en lång sovmorgon sen käkade jag middag och pluggade lite. Vid 4 tiden cyklade jag pch några kompisar till Sannabacken där åt glass och hade det mysigt. Sen cyklade vi hem igen och jag pluggade lite från och till och var även med lite Tjörnbor å fiskebäckare som var här :)


gina tricot

kom nyss hem från torget var där med mamma och syster. Köpte lite underkläder på Lindex sen bytte jag ut en bikini överdel på gina och så hittade jag två klädesplagg som ni hittar på bilderna nedan


grillning

Ikväll har jag grillat med mina goa vänner, nrä vädret började bli kallt cyklade vi hem till mig och bara prata. Tack för en mysik kväll tjejer♥


EF

efter jag hade bloggat somnade jag gott i min säng och vaknade inte fören 2 nån gång, det var jätte härligt att få sova ut, så nu har jag bara lite huvudvärk.

Jag läste på Facebook att en tjej skulle åka på high school year och det har jag med velat göra i flera år. Så jag gick in på EF:s sida och sökte efter om en broschyr som troligen kommer i veckan. Jag vill åka närsta höst alltså 2011 och man kan redan söka nu. Ja vill så gärna åka iväg på det :)


sjuk

Har precis duschat och bäddat ner mig i sängen. Vakande imorse och gick till skolan och hade gympa, sen börja jag känna hur huvudvärken kom, så jag drog hem efter gympan, nu ska jag sova och se om det har blivit bättre när jag vaknar igen.

Mamma sa att hon trodde det berodde på vädret och att det typ är åsk värme eller nått sånt.


Bodypump

Idag efter skolan pluggade jag lite sen åkte jag till kyrkan och städade. Vid 6 tiden cyklade jag till Sportlife med en tjej som heter Frida, jag skulle testa på bodypump för första gången i mitt liv, det var sjukt jobbigt men roligt med.

Så nu har jag precis duschat och ska göra lite plugg innan jag ska sova.
Sov så gott♥


Jogging tur & bad

Pluggningen gick ganska bra, fick gjort en del men jag är inte riktigt klar en så det får jag fixa imorgon. Vid halv 10 kommer systrarna Pettersson förbi och drog med mig ut på en härligt joggingtur, det var underbart. Jag har aldrig orkat jogga så långt som jag gjorde idag, så jag är stolt över mig själv, hihi.

När jag var några meter från mitt hus möter jag Becka, Linda, pokke & Simp som skulle bada vid stora badet, så dem drog med mig med. Det var inte så farligt kallt som jag trodde det skulle vara, men det var iallafall gott att svalka sig efter joggingturen!

Ne nu måste jag sova - ha de så bra♥

pluggning

Nu tog jag en liten paus från pluggandet och tänkte blogga lite. Idag har det varit en slapp dag i skolan sen har jag suttit och pluggat lite från och till hela dagen. Jag jobbar med ett fördjupningsarbete som ska in på Söndag, men jag tänkte att för en gång skull att jag skulle vara klar med det innan helgen så jag slipper detta under helgen.

Tänk va gött om plugga va lika roligt som att blogga, då skulle jag pluggat lite oftare :)

Längtar till sommarlov, sol och bad :)

 


100519

Godmorgon!

Igår kännde min dag skit, inget blev som jag ville. Men idag vaknade jag upp på en bra sida och jag mår prima. Tog en dusch när jag vaknade och så stekte jag en omelett som presis har åkt ner i magen framför tv:n :).

Idag är det skola, like always. Sen måste jag plugga en massa och om det blir soligt hamnar jag säkert på utsidan i solstolen!

Ha en bra dag♥


Fläta

Igår och idag har jag suttit och sytt på min balklänning, jag har fixat med tre remsor som ska bli flätor och varje remsa är 6 meter lång, så det har tagit jätte lång tid att sy. Flätan ska jag ha som band och även i min uringning på ryggen :)


skoltröja

Idag fick jag hem min skol tröja som hela klassen har beställt. Jag har hållt ordning på allting, så jag fick hem 20 tröjor som jag ska dela ut till resten av klassen. Personligen så tycker jag trycket är ganska tråkigt, men så blir det när det är 18 olika viljor

Jag fick mina byxor gratis av tryckförlaget för att jag var den som organiserade allt :)


100518

Jag vann inte Laila bagges tävlingt, tråkigt!

Igår va jag hemma hela dagen och sydde på min balklänning, som tog ganska lång tid. Sen kom mina kompisar hit så fixade vi lite saker till balen (vi är med och ordnar inför den). Sen somnade jag gott i min säng ganska tidigt :).

nu börjar jag om 40 minuter och ska duscha innan det, oj oj oj!

Ha en bra dag♥

100517

Jag är så trött på skolan och längtar så sjukt mycket till 15 Juni då vi slutar skolan, slipper Önneredskolan som jag har gått i sen förskolan, slipper ta cykeln ner till skolan, slipper gå hem och käka så fort det är äcklig mat i bamba. Det ska bli så gött med en ny skola och få börja om :)

Nu ska jag sätta mig och sy på min balklänning sen måste jag också plugga, bara två veckors plugg kvar sen är det slappt i skolan.

Tråkigt inlägg, men så blir det när man är depp på skolan!!


Dessa bikini byxerna köpte jag på gina här om dagen, köpte också en överdel med volanger på men den fanns inte med på sidan


Rock by Sweden Åsitas

Idag när jag kollade in på Laila bagges blogg såg jag en tävling där hon lottar ut 10 smycken från hennes märke Rock by Sweden Åsitas och jag tycker hennes smycken är så fina. Skulle villja ha dem till min balklänning som jag gör själv. Laila lottar ut ringar eller manschetterknappar, jag skulle vilja vinna döskalle ringen.

Så om jag vinner hennes tävling kommer ni få se min motivation här på bloggen ;)


klar garderob

Nu är min garderob helt klar, pappa satte in lamp slingor igår och skärde till mattan. Sen är gardinen från H&M också uppsatt :)


resultat

här är två bilder på min bh som jag sydde, eller det är la rättare sagt bild på hur jag bärde den ikväll när jag hade på mig den :)

Linnet som jag har över kommer från Gina tricot, sen hade jag min Nolita jeansjacka över!


fika i stan

Oj va många läsare jag hade igår/idag ( Lördag ) hade 31 st, ja brukat oftast ha 20-25. Men det är bara trevligt :)!

Ikväll har jag vart inne i stan med Clara, Josefina & Elvira, vi fikade och gick runt lite och det var jätte mysigt. Sen åkte vi hem och träffade lite mer folk.

Clara & Elvira

 

Jag & Josefina


sytt

Nu har jag precis sytt färdigt en bh som jag har gjort själv, den blev ganska liknande som den på bilden nedan! Kanske kan visa bild på den senare, men nöjd blev jag iallafall :)


100515

Igår hade jag en jätte trevlig kväll, jag var hemma hos en tjej som heter Clara och fikade med henne, Elvira och Josefina. Senare drog vi till kyrkan och träffa några lfer tjejer, sen drog vi hem till elvira och käkade natt macka.

Idag vet jag inte vad som händer, jag lär ligga kvar länge i min säng och bara slappa!

Ha en bra dag♥

100514

Va dålig jag är på att blogga, men jag ve inte vad ja ska skiva om!

Nu ska jag göra iordning mig och även städa lite, sen ska jag iväg till Kappahl, dom hade 25 rabbat. Annars vet jag
inte vad som händer idag.

Hoppas ni får en härligt Fredag♥ (vädret är ju jätte härligt)

Heltäckningsmatta

Jag har letet på många ställen efter en heltäckningmatta som jag skall ha inne i min garderob men dem har vart så fruktasvärt dyra. Men idag var mamma på Ikea och köpte b.l.a handtag till min byrå och så hittade hon även en vit matta som passade precis till min garderob, behöver typ skära bort 2 cm så nu ser det mycket frächare ut typ :)

Inte riktigt denna mattan, men en liknande


100512

Ja då är nästan denna dagen som en fredag, hur gött är inte det ?!? Nu är jag iallafall hemma från skolan, hade precis mutligt prov i nationella, hoppas de gick bra. Annars är vädret skit det regnar skit mycket så när jag cyklade hem blev mina byxer ganska blöta.

Nu ska jag vila i soffan för jag är så trött. Ungefär lika trött som grisen nedanför;)


looking back

Idag tog jag och Elvira en härligt tur med longboarden, underbart! Efter det har jag städat upp i min garderob där det typ låg mer kläder på golvett en på hyllorna (kryyyyd) men mycke va de iallafall ;). Sen har jag även flyttat upp alla mina prylar från min gammla byrå till min nya.

Nu ska jag sova, sista dagen i skolan imorgon. Sen blir det en lång helg!

Mylie Cyrus & Liam Hemsworth



100511

Nu är jag hemma ifrån skolan och är jätte trött. Hela klassen har redovisat en och en i lite mer en 2 timmar, och det var hur segt som helst att sitta och lysna på det. Men nu är jag iallafall hemma och har precis käkat en sallad från torget.

Snart tänkte jag börja fixa på rummet eller kanske åka longboard :)!

Ha en bra dag♥


3 filmer

här är tre filmer som kommer på bio i sommar som jag måste se :)


Sex and the city - 27 Maj


Dear john - 4 Juni


The Twilight saga eclipse - 30 juni

The last song

Ikväll har jag bjudit min syster på bio (hon hjälpte mig med ett skol arbete) så därför bjöd jag henne som ett tack!

Vi såg på filmen The last song, utan krydd så har jag aldrig gråtit så mycket till en film. Detta var den bästa filmen jag har sett i hela mitt liv! jag älskar den och jag  rekomenderar den till 1000% till alla att ni måste se den :)


my room

Nu är mitt rum så gott som klart, lite små detaljer kvar. Jag ska köpa en till kudde, sätt upp min gardin (mina saker från H&M kom idag :D), sätta fast en lucka (kolla på bild 3), fixa en vägg text m.m.






inredning på g

Nu hålelr jag på att inreda mitt rum lite och det blir jätte bra. Det är lite saker som fattas som gardin, tavel list, bokstäver, väggtext, sängkappa ohc lite annat. lite av det kommer på posten i veckan och lite annas ska jag nog åka iväg och köpa :).

Jag lägger upp lite bilder senare på det som jag har i rummet och lite detaljer :)!

insperation

Nu sitter jag inne på massa sidor och får massa insperation till mitt rum men även till min klädstil. Jag längtar så mycket till sommarn när man kan gå i shorts & linne, korta klänningar och massa mer. NU måste det bli varmt!


100508

Idag har jag städat sen kl.9 imorse, så nu är jag jätte trött. Hade tänkt gå ut och åka lite longboard, men tyvärr så regnar det ute :/.

Så jag tror jag ska ta och börja inreda mitt rum om golvet har torkat, annars frå jag göra det imorgon. Men nu kom jag på att jag måste göra lite läxor, så de får jag sätta mig med nu!!

Ha en bra dag♥

Longboard

Idag va jag iväg med pappa och köpte en longboard, nu är jag as nöjd :D. Så nu sk jag åka en massa i vår!

Såhär ser den ut:


Kärleksmums

Idag blev det en kortis dag i skolan, så nu är jag hemma och bakar en kärleksmums. Snart ska jag plugga och sen blir det musikavslutning i kyrkan där min kaka skall käkas upp!


100506

Godmorgon! Nu sitter en trött Alida i sin säng och väntar på att snart cykla till skolan. Jag är ganska trött, men jag piggnar la till snart ;). Annars idag är det skolan som gäller sen ska jag baka en kaka för mamma, gå på musikskolans avslutning i kyrkan och sen ska jag plugga och så blir det säkert en promenad.

Imorse när jag vaknade trodde jag at ja typ hade världens största finne bakom örat, men när jag sen hade vaknat till riktigt kom jag på att det var mitt örhänge haha!

Jag och syster i Cp ;)


Amor vincit omnia

Det blir ganska mycket inredning här på bloggen, men mitt rum blir nog klart om några dagar ( pappa ska måla golvet en gång till ) sen ska jag bara fixa och inreda det.

Jag vill så gärna ha någon fin vägg text ovanför min byrå och jag gillar orden Amor vincit omnia så mycket ( betyder kärleken övervinner allt ). Men jag har inte hittat någon som har fallit mig i smaken en, men jag hittade en ganska fin på en sida, så här ser den ut


hål i örat

De som jag var iväg och gjorde förut va att jag tog hål i örat med pappa inne i stan på ett ställe som hete Tribe. Ja blev as nöjd!

ser inte så jätte fräscht ut på bilden, men jag har precis rengjort det :)


Byrån är klar

min byrå blir as snygg, jag har målat den idag och nu står mamma och slipar på den. Det blir verkligen en helt annan byrå och det blev bättre en vad jag hade tänkt mig.

Om ni vill se hur byrån såg ut innan kan ni kolla här Byrån innan


H&M

Tänkte visa lite saker jag beställde hem från H&M igår till mitt rum


100505

Idag blev det en kortisdag i skolan. Hade nationellt prov i Biologi, det var så himla segt. Vi skulle sittai två timmar med ett av proven, jag blev klar efter en trekvart så det var riktigt segt.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tänkte tjöta på pappa att vi ska åka och kolla på en longboard :). Sena ska jag göra en till sak, men det får ni inte veta förens jag har gjort det ;)!

Ha en bra dag♥

Utmaning

Nu har jag blivit utmanad av Camilla att svara på en frågeställning, så eftersom jag inte har så mycket för mig kan jag göra detta innan jag ska sova :)


Namn: Alida Sandra Claeson
Piercingar: örorna ( hade i navlen, men fick ta ut den :( )
Tatueringar: Nej
Längd: 167 eller något sånt
Skostorlek: 39
Hårfärg: Brun
Är du kär i någon: that's a secret you'll never know ;)
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, jag trivs bra här
Vilket shampoo använder du: alla möjliga, barnängeln, well och va dom nu heter.
Vilken parfym använder du: Marc jacobs och Juicy couture
Vad är du rädd för: Spindlar
Gillar du att tvätta: har aldrig gjort det
Gillar du Berg-och-Dalbana: aa

SENASTE:

Mat: Macka med skinka
Film du hyrde: De va längesen, men senaste hyrda jag kollade på va Wallander
Film du köpte: kommer inte ihåg
Låten du lyssnade på: About you now - Sugababes
Låten du hade på hjärnan: All because of you
Personen du ringde: Pappa
TV program du tittade på: Äntligen hemma
Bok du läste: Elsas mode
Personen du fick brev av: En limosin kille ( vi ska åka limosin till balen )
Personen du fick sms av: Rebecka

FAVORIT:

Sak att göra: Vara med kompisar, fixa/pyssla
Sport: Konstågning och hockey
Dryck: Coca cola & cider
Kläder: Tunikor/klänningar
Film: Dagboken
Bil: Audi a5

Något annat ni kanske inte visste om mig:

Jag har ett ärr på hakan då jag slog i mig i en stentrappa i Mallorca när jag var liten
Jag har haft hål i naveln 2 gåner men fick ta bort den för den vae infekterad
Jag har glasögon (använder med dock för sällan)

Jag utmanar http://tallkott.blogg.se och http://elvirap.blogg.se

100504

Nu är jag hemma från en tråkig dag i skolan, har lagat lite mat till mig och syster och nu ska jag plugga lite på min piano läxa ( ska på piano kl.5 ). Efter pianot blir det nog lite vanligt plugg, eller så skippar jag det som vanligt haha.

Ha en bra dag♥


Longboard

Ikväll har jag vart ute och åkt longboard med syster och Rebecka, vi åkte ner till sjön där vi träffade lite folk och snackade ett bra tag. Sen dampade ja å Becka med massa bilder. Senare åkte vi hem till oss och avslutade på fruktsallad :)

Jag blir så himla sugen på att köpa en longboard nu, så jag ska nog skaffa mig en vilken dag som helst :)


gina tricot

Nu kom jag precis hem från torget där jag har vart med mamma och shoppas lite på gina och innan idag var jag där med Erika och köpte en klänning på Raglady

köpte dessa fast i vita


saknar



Valborgs kväll

Igår hade jag en jätte trevlig kväll med tjejerna, vi käkade gott och hade det mysigt. Sen öppnade vi även en frisörsalong, haha. Elvira & Josefina klippte Clara och ja & Elvira klippte Josefina. Men min kväll slutade ganska tidigt för jag fick så fruktansvärt ont i magen, så jag fick dra mig hem vid 10 tiden :(.

Väl här hemma hade Nella massa kompisar här så det var inte så lätt att gå och lägga sig å sova, men när det hade lugnat ner sig somnade jag gott i min säng :).


RSS 2.0