nytt i garderoben

1.Nolita jeans, 2.Nolita jeans, 3. Lise Sandahl tunika, 4.Pippi tröja


en rubrik

Nu hade ja tänkt att göra lite blogg inlägg under dagen. På båtsemetern shoppade jag lite så jag tänkte visa det och sen även lite båtsesmter bilder också.

På Måndag åkte jag till Skagen med familjen och även några i släkten och så ska vi vara där till på fredag. Vi ska shoppa, sola&bada( om det är fin väder), käka god mat, mys och bara ha semster.

Men underdagen kommer det några inlägg :)

Fjällbacka

Imorgon ska jag åka hem från båtsemstern med lite kompisar, vi ska åka buss hem. Just nu ligger vi utanför Fjällbacka, det är lite molning men lite soligt med. Nu ska jag snart käka carbonara.

Men när jag kommer hem så ska jag försöka blogga lite mer och även lägga ut lite bilder från båtsemstern!

Ha de så bra♥

Fjällbacka

Imorgon ska jag åka hem från båtsemstern med lite kompisar, vi ska åka buss hem. Just nu ligger vi utanför Fjällbacka, det är lite molning men lite soligt med. Nu ska jag snart käka carbonara.

Men när jag kommer hem så ska jag försöka blogga lite mer och även lägga ut lite bilder från båtsemstern!

Ha de så bra♥

bilder

Här är några bilder som jag hittills har tagit från båtsemestern


Smögen

Idag har det vart dåligt väder hela dagen, det har inte regnat men det har varit mulet. Så vi åkte in till Kungshamn och handlade mat och jag köpte lite böcket. Sen åkte vi till Smögen där vi käkade på resturang och sen har vi gått runt i affärer och shoppat lite.

Det fanns inte så mycket shopping efter som allt som finns här i smögen finns hemma på rean, så man kände inte för att shoppa saker på fullpris. Men för min del blev det en s.k "pippitröja" från Resteröds, jag har länge letat efter en sån och hittade den vara i stora eller små storlekar. Men på Resteröds hittade jag den i en bra storlek :)



Hållö

I två dagar har vi legat på en holme som hete Hållö som ligger precis utanföt Smögen. Idag hart det blåst ganska mycket, så det har inte gått att sola så mycket men lite färg känner jag att jag har fått i ansiktet.

Igår tog jag, Elvira & Isak gummibåten in till Smögen där vi köpte lite filmer och satt i solen och käkade glass. Imorgon ska vi åka in till Skagen och gå runt där lite sen ska vi åka vidare till någon annan holme :).

Ja tänkte lägga in lite bilder men min kamera ligger där upp i båten och nu ligger jag nere i ruffen och orkar inte gå up och hämta den + att mitt internett är så segt, så bilderna kommer ta lång tid att ladda upp. Men om jag har bättre tekning imorgon kan jag lägga upp lite bilder!

Ha de så bra♥

.

Idag har vi solat lite fån och till, men det har vart ganska blåsigt. Senare åkte vi med gummibåtarna till ett ställe där det inte blåste lika mycket och så badade vi med. Nu håller pappa på att grilla så vi ska snart käka :)!

Här är några bilde från när jag och Elvira var i skagen som jag har tagit från Elviras facebook.


skor

jag har blivit så sjukt shopping sugen, men tvärr så finns det inga affärer att gå till när man är på båtsemester. Men jag har iallafall hittat 4 par skor som jag vill ha, inte alls dyra ;). Här är iallafall bilder på dom 4 skrona jag vill ha :)!


Lysekil

Idag regnar det ute, så vi har inte hunnit göra så mycket. Jag vaknade 20 i 8 imorse av att pappa körde med båten, jag viste att vi skulle slytta till ett annat ställe idag men inte så tidigt. Men när jag gick upp fick jag reda på att draggen hade släppt för det blåste, så vi fick byta plats.

Nu är vi i Lysekil och har precis vart uppe och handlat lite mat i affären. Nu ska jag gå ner i ruffen och lägga mig och läsa min en tidning, det bästa med båtsemestern är att ligga nere i ruffen och höra regnet smattra mot taket, de är båtsemester :)!

från båtsemestern förra året :)


Dag 1

Första dagen på båtsemestern har varit jätte härligt. Vi har solat och badat och så åkte vi in till Mollesund och köpte glass med gummibåtarna (vi ligger på en holme utanför Mollesund) och ikväll har vi grillat gott och jag & Agnes har precis kollat på film.

Nu ska jag gå ner i ruffen och lägga mig och läsa en skit bra bok, började läsa på den igår kväll och nu har jag bara 20 sidor kvar. Den heter Flickan med de röda skorna, det är en sann bok som handlar om en 3 årig tjej som har canser och 11 månader senare dog hon. Förut idag satt jag och lipade hur mycket som helst när jag läste den, riktigt bra bok :)


bio

Idag har jag packat och gjort lite annat inför båtsemestern, mamma & pappa åkte iväg idag med båten och jag åker troligtvis upp imorgon till Tjörn till dom för att sedan åka iväg med båten. Jag kommer nog vara borta en lite mer en 1 vecka :).

Ikväll har jag vart på bio med, syster, min svägerska Camilla och mina två kusiner Emma & Magdalena, vi såg Sex and the city 2 och jag gillade den verkligen, den va skit bra. Verkligen värd att se på bio


blogg paus över

Nu har jag haft min lilla bloggpaus ett bra tag, jag har varken haft tid, lust eller orken att blogga. Men nu ska jag försöka uppdatera så bra som möjligt.

De senaste har jag varit iväg på Scoutläger i en vecka sen dennna veckan och även i helgen har jag varit en del ute på Hönö på en kristen konferens som är där ute.

På Tisdag sticker jag iväg på båtsemester, men jag har med internett så jag kommer blogga en del hoppas jag :).

Några bilder från veckan när jag har vart ute på Hönö:


RSS 2.0