Shopping!

Rare jeans - RBL

Korall & svart linne - Monki

Volang tunika - Tessie

Vitt linne - Gina tricot


stan med mamma

Nu är jag hemma efter en lång dag i stan med mamma och så blev det även en lunch med Elvira & Helene med. Jag fick fyndat en del, det blev några linnen, en tunika från tessie. Det blev inga jeans från kappahl för dom satt inte alls fint, så jag köpte ett par skit snygga rare jeans :)!

Nu tänkte jag lägga mig på soffan och slappa lite, ikväll vet jag inte vad som händer!

Kanske kan visa bilder sen från shoppingen :)


Fredag kväll

Nu är jag hemma och är jätte trött efter en mycket trevlig kväll på tonår, jag har skrattat så mycket så jag fick ont i magen, hihi. Jag fick kameran med mig, så när jag väl va duktig och skulle ta kort så hade jag glömt batteriet hemma, så det blir inga bilder idag heller.

Snart ska jag lägga mig och sova för imorgon ska jag och mamma åka in till stan och shoppa. Jag är så sjukt sugen på att shoppa nu så jag hoppas på att fynda en del, men inte för mycket för så tar pengarna slut ;).

Ska nog köpa dessa byxer/byxor ( hur säger man ? :S ) från Kappahl om jag hittar dom och om dom sitter bra!


100226

Denna veckan har det inte varit så bra uppdatering för min dator har vart sönder och så lämnade jag in den på lagning. Så nu är det lagad och funkar bra igen, hela eftermiddagen har jag suttit med min dator och lagt in alla bilder och laddat ner massa program.

Nu ska jag hoppa i duschen och göra iordning, ikväll ska jag till tonår :).

Ha en bra dag




Urban outfitters

Jag ska nog ta och beställa hem denna snygga bh:n från Urban outfitters, snygg till en oversize skjorta :)


snö


Converse

Snart blir min plånbok lite fattigare, för snart hamnar dessa snygga conversen hos mig. Ur snygga att ha nu i vår :)!

 


100228

Heej bloggen :)!

Idag har det vart en slapp dag i skolan men efter skolan tog jag en härlig promenad med min söta farmor, det va jätte mysigt. Så vid halv 5 kom jag hem och då lagade jag lite mat och nu ska jag snart sätta igång och plugga, ikvll blir det kanske en till promenad med Elvira :)


Österike, Innsbruck!

Nu är jag hemma efter en härlig vecka i Österike :). Det har vart soligt och varmt men även kallt vissa dagra, så lite färg har man fått i ansiktet.

Jag orkar inte skriva så mycket så här kommer lite bilder istället


Österike

Nu åker snart bussen iväg till Österike som kommer ta 22 timmar!

Ha det så bra här hemma♥

100210

Godmorgon :)!

Idag är jag ganska trött för det blev väldigt sent i går med packning och allt. Men nu har jag i alla fall bara min ryggsäck kvar som ska packas och köpa lite godis m.m :).

Jag kanske inte hinner blogga mer idag, jag kommer hem från skolan kl.1 sen har jag ganska mycket att göra.

Så om det inte blir någon bra bloggning så får ni ha det så bra :).

Hittade denna söta bilden på mig och Elvira på hennes blogg http://elvirap.blogg.se


100211

Nu är jag hemma efter en kort dag i skolan där jag har skrivit mitt andra nationella prov. Detta provet gick bättre en det jag hade i Tisdags, så jag får la se vad jag får för resultat.

Nu ska jag snart sätta igång med min packning till Österike, helt sjukt att jag åker imorgon, men skoj ska det bli!!


Elvira, Matilda, Petronella & Jag 
Detta var nog mitt första år som jag lärde mig åka snowboard :)


The last song


Längtar tills denna kommer ut

Walk in closet

Min bloggning har ju inte vart så jätte bra denna veckan, och någon bättring kommer det inte bli på en vecka och lite mer. För på Fredag åker jag till Österike :D!

Jag har inte så mycket roligt att berätta för jag är sjuk och var det igår med. Men imorgon måste jag gå till skolan för att skriva svenska nationellt prov, sen slutar jag för dagen och då måste jag packa och massa annat :).

I Måndags började pappa bygga på min walk in closet, så jag ska byta rum snart när garderoben är klar och vi har målat in m.m :).

Här är några bilder på hur den ser ut nu



snygg!


saknar


Everybody clap your hands

Helgen börjar lida mot sitt slut och imorgon är det dags för en ny vecka. Helgen som har vart har varit grym och jag är taggad för den nya veckan som kommer.

I fredags va jag med kompisar på tonår, i lördags var det körövning hela dagen i kyrkan och på kvällen var det återträff från USA. Jag har nog aldrig skrattat så mycket, tårarna bara rann.

Idag fortsatte körövningen hela eftermiddagen och ikväll var det uppvisning från gospel körhelgen och det var helt underbart!


Grym!

Kolla in denna killen, han är grym för att vara så lite + att han är så fruktansvärt söt!


100202

KAN DET INTE SLUTA SNÖA ?!?! jag är trött på snön nu och jag vill ha sol och värme.

Idag va jag i skolan till 11 sen åkte jag iväg med klassen och åkte skridskor på ruddalen, det va skoj men dock kallt. Resten av dagen har gått åt till att plugga, har ett stort SO prov på fredag.



Lancome

Igår natt kom min pappa hem från Italien och då fick jag denna mascaran som jag bad han köpa på flygplatsen. Den ska tydligen förlänga fransarna, så imorse när jag testade den tyckte jag att den va bra :).

 

Nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli 20 över så sista lektionen kan börja, sen slutar jag för dagen och dö ska jag plugga för fullt in för mitt SO prov som är på fredag.

Ha en bra dag♥


Mascaran från Lancome :)


..........................

Det är så mycket jag vill just nu, men dock för lite av det kan jag få eller göra.

Det som jag vill mest just nu är att åka tillbaka till USA, i miss i't so much and i want to go back to USA soon as possible♥



RSS 2.0