Valborg

Idag har det varit skola sen har jag röjt på mitt rum ( det som jag fortfarande bor kvar i ) för det var så mycket bröte i HELA rummet, jag har ingen byrå kvar för jag har tagit bort den så nu ligger allt på golvet, hehe. Nella ska ha hem massa kompisar ikväll så därför va ja tvungen att fixa detta. Så nu är jag äntligen klar.

Ikväll ska jag vara hemma hos en tjej med lite kompisar, det kommer nog bli en jätte trevlig kväll :).

Hoppas ni får en bra Valborg
KRAM♥


En bild från när vi var ute på promenad igår (snodde fårn Elvira)


Kubb

Förut idag såg jag på äntligen hemma på webben och så visade dem va som kommer nästa vecka och då skulle en tjej göra sitt egna kubb spel, så hon skärde till och målade dem. Så jag tänkte jag skulle testa det och måla i roliga mönster. Vi får se när denna idén bli klar ;) haha!

Va mycket roligare ett spel kan bli med lite färg på ;)


Min byrå

Som jag berättade igår fyndade jag en byrå för 175 kr. Den ska jag måla om och slita lite på, men ja vet inte riktigt hur jag ska göra för att den ska se gammal och lite söndrig ut (mitt rum ska vara i gammaldags stil). Så om ni har några idér på hur man kan göra får ni gärna kommentera och säga hur jag ska göra  :)

Jag diggar verkligen handtagen ;)! Nee, dem ska jag byta ut till några finare.


100429

Nu har jag lagt ut bilder pådet jag fyndade igår. Jag är alltid för lat för att ta bilder, men nu fick jag iallafall gjort det. Som jag skrevi ett tidigare idag så är jag hemma från skolan för jag har ont i magen. Så jag ligger i min säng och bara slappar.

Jag såg förut att jag hade 27 läsare igår, trevligt :)

Igår va min kusin Magdalena här och hälsade på, alltid likatrevligt när hon och hennes pojkvän kommer hit :)!

Magdalena, Petronella & Jag

En gammal bild på när min familj och Magdas familj va i Grekland


Kappahl


Hemtex

Idag är jag hemma från skolan för när jag vaknade imorse hade jag jätte ont i magen. Så nu tänkte jag visa lite saker jag köpte till min säng igår på Hemtex.

Jag köpte lite kuddar också, men dem hittade jag inga bilder på. Så ni får se dem när mitt rum ät klart :)


Fynd!

Idag efter skolan åkte jag mamma och syster iväg till backaplan för att titta efter en matta jag ska ha i min garderoben men alla var så dyra. Men sen åkte vi iväg till Kappahl där jag hittade ett par skor och ett diadem.

Eftet detta så åkte vi till ett ställe som heter reningsborg (ett stort second hand ställe) och där köpte jag en gammal byrå som jag ska måla och slå lite på, så blir den snygg till mitt rum.

Och efter det åka vi vidare till Frölunda torg och så köpte jag ett helt "säng kitt" med överkast, påslakan och kuddar och så ska jag även köpa lite från H&M home. Så detta har jag gjort hela eftermiddagen! Nu längtar jag bara till jag tills mitt rum blir klar.

Snart kommer bilder upp på det jag hittade på kappahl!

100427

Nu har jag inte visat några bilder från rummet på ett tag... men ni kommer inte heller få se ;). Men väggen är uppe, pappa har målat färdig. Så nu ska han bara måla golvet vitt sen ska jag flytta in så kanske i slutet av helgen eller nästa vecka. Ska bara hitta lite möbler med.

Annar idag har jag varit i skolan men jag gick hem från sista lektionen för jag mådde sådär, så nu har jag pluggat lite men ska snart lägga mig och vila lite. Ikväll blir det nog en jogging tur med Rebecka.

Ha en bra dag♥

Snott av Rebecka

Igår var jag och Rebecka ute och joggade och vi kom fram till detta

Kontrakt :

* Springa 3 ggr i veckan
* träna styrka de andra dagarna + promenader
* käka rätt foood
* Inget godis , förutom på lördagar!
* Inga onyttigheter alls, ingen läsk, fet mat, godis, chips osv.
* Käka frukost, och nyttig sådan.
* Sova riktigt
* Facebook förbjud efter kl 22.00 på vardagar, 01.00 på helger.!


Saftig bestraffning om man bryter kontraktet:

Den syndige får betala den icke syndige 500:- i böter!
here we go :D

Lexington

Nu är jag hemma från skolan, har vart sjuk trött idag för jag somnade inte fören 2 igår natt. Hela dagen igår slappade jag mest och så hade vi Camillas föräldrar på middag med.

Idag ska jag plugga lite sen blir det ut och jogga tror jag. Här kommer en bild på min Lexington jacka som jag köpte i fredags

Ja vet inte varför bilden blebv så dålig, men ni får kanske se någon bättre nån annan gång :)


Victora's seacret & Juicy couture

Idag har jag legat i sängen hela dagen. Så jag har sovit, pluggat och vart inne på datorn. Så jag har inte orkat visa sakerna för jag mår inte så bra så det blir även en hemma kväll för min del. Men här kommer iallafall bilder på Victoria's seacret läppglanset och Juicy couture mobilfodralet




100424

God morgon! Nu när ja vaknade va jag helt tät i näsan, igår när vi var ute gick jag hem tidigare för jag mådde inte så bra. Men idag mår jag inte precis bättre, så det blir nog en hemma dag ( iallafall på dagen ). Jag måste fixa ett skolarbete som jag inte orkar, sen ska jag med lägga ut bilder på sakerna jag fick igår :).

Ha en bra Lördag♥

min kväll

Nu ska jag göra ett snabbt blogginlägg innan jag somnar. Ikväll har jag och mina kompisar vart hemma hos Agnes och grillat och vi fick även träffa Erika, hon avr så gullig och hade köpt ett Victoria's seacret läppglans till mig och så fick jag även mitt mobil fodral som jag beställde för ett tagsen som hon tog med sig hem :).

Innan ja va hos Agnes var jag på Lexington utförsäljningen och där hittade jag en skit fräck grön jacka och mamma hade vart där tidigare på dagen och då hade hon köpt en pyjamas till mig. Så imorgon ska jag visa alla saker ;)!

Sov så gott♥

100423

Idag har det vart skola som vanligt och jag har mått så där, är så förkyld och trött. Snart ska jag åka iväg på Lexington försäljning tror jag och sen sak jag hem till Agnes där vi ska grilla ikväll och även träffa Erika som precis har kommit hem från USA, hon fasnade där pga Vulkanen i Island en vecka.

Så det ska bli kul att träffa henna ikväll :)!
Ha en bra dag♥

När jag och Josefina provade jeans i en skåp bil


Shopping på marknaden i Rumänien


100422

Nu har jag vart ute och joggat med pappa och våran granne. Jag mådde så illa så jag kunde inte jogga lika länge som dem för jag hade precis käkat innan vi gick ut, inte bra!

Så nu ska jag snart gå och lägga mig, imorgon ska jag till skolan och sen kanske på Lexington utförsäljning. Imorgon ska jag även visa det som jag fyndade på marknaden i Rumänien :)!

Sov så gott♥


våran hemresa

Nu ska jag berätta hur det gick till påvägen hem. Vi satte oss i mini bussar kl.6 på morgonen för att åka till Budapest i Ungern, när vi satt i mini bussarna viste vi inte hur det skulle bli med hemresan men vi bestämmde oss för att åka till flygplatsen för att kolla.

Efter 2 timmar i bussen får vi reda på att planet inte kommer åka, men vi pker vidare ändå. Efter ett tag fick vi reda på att planet skuller gå ändå men att det inte skulle gå 12.20 som planerad tid utan 5. Så framme i Budapest stannar vi på Mc donald för att käka. Vi tog det lungt för vi hade lång tid på oss.

Så vi bestämmer oss för att åka till flygplatsen för att kolla hur det ligger till. Först skulle bara två åka till plygplatsen men vi bestämmer oss för att alla ska åka istället ( tur det ). För när vi kommer till flygplatsen får vi reda på att planet ska gå som planerad tid och att vi har 3 minuter på oss att checka in och det var 40 minuter kvar tills planet skulle gå.

Vi skyndade oss genom flygplatsen och kom iväg som planerad tid :)!
Om vi inte skulle åkt flygplan hem så skulle vi fått åka minibuss hela vägen hem till Sverige = 35 timmar och så skulle vi övernattat i Prag


Rumänien

Nu är jag hemma och har tagit igen mig efter resan. Jag kom hem som planerad tid (= härligt) som vi skulle, men det va på håret att vi skulle missa planet, berättar om det i nästa inlägg. Men vi var iallafall det ända planet som landade på Säves flygplats igår, alla andra va inställda så vi hade tur :).

Annar har jag haft en riktigt bra vecka och jag längtar redan tillbaka. Jag ser att min blogg ser en ganska tråkig ut med alla mobil inlägg, men det ska bli ändring på med lite bilder :).

Påväg till planet för att åka till Rumänien


Elvira

 

Elvira, en tjej från England, Johanna & Hanna på spårvagnen påväg in till Arad där vi skulle måla i ett hus


Inne i Arad


Innan var allt gult, så resultatet efter vi hade målat vägg och tak


Fika paus


Efter vi hade vart iväg och lekt med barn så tog vi en paus i solen när vi väntade på att en bil skulle hämta oss


Efter en dags arbete satt vi utanför huset och solade


En tjej som bodde granne med oss, jätte söt


På Söndagen var vi på resturang hela gänget :)


Andreas & Allan. Andreas är en kille från församlingen som har jobbat i Rumänien i 7 år


I flygplanet påväg hem, utsikt över Budapest


Ovanför molnen


Lovisa, Elvira och jag


Idag är det den bästa dagen, solen lyser...

Idag är det den bästa dagen, solen lyser och jag å några andra ligger utanför huset å solar och det är underbat :), senare idag ska vi på möte sen blir det resturang på kvällen. Sen är det 2 arbetsdagar kvar innan vi åker hem ( om det nu går något plan ). Men nu ska jag ut och sola igen, ha de så bra :)


Efter vi hade målat med barnen idag åkte v...

Efter vi hade målat med barnen idag åkte vi hem och har suttit på utsidan och solat = underbart :)! Så idag har jag äntligen fått färg. Nu är det sammling, kram


Nu sitter jag utanför ett hus i solen och...

Nu sitter jag utanför ett hus i solen och ska snart iväg till en by där vi ska leka med barn som bor där. Imorse åkte vi in till en marknad där jag fyndade ett par Jeans och skor :). Vädret är lite mulet men lite varmt. Nu ska jag sola ansiktet lite innan vi ska iväg :) ha det så bra, kram


Nu står jag på spårvagnen påväg hem. ...

Nu står jag på spårvagnen påväg hem. Idag har vi vart på samma ställe som igår där vi har målat klartt, resultatet blev mycket bra :)! Så nu är jag jätte trött och längtar tills jag kommr tillbaka till huset och duscha! Men i huset är det skit kallt, så på kvällarna får vi sova med massa kläder. Ha de :)


Nu sitter jag på en spårvagn påväg hem...

Nu sitter jag på en spårvagn påväg hem och jag är skit trött. Idag har vi varit i ett huse och målat väggar och tak. Vi är 25 pers som är med på denna resan. Så 10 av oss har målat idag. Vädret är varierande, ibalnd regnar det och ibland lite sol med och fört haglade det också! Ha det så bra :) KRAM


Nu har vi landat och allt gick bra, och ja...

Nu har vi landat och allt gick bra, och jag som gillar att flyga tycker bara att det är skoj :)! Nu står vi och väntar på väskorna och sen ska vi åka vidare till Rumäneien med buss i 4 och en halv timme ( nu är vi i Ungern )! Här är det ganska varmt och lite solig men även lite mulet. Ha det så bra!


Nu sitter jag på Säves flygplats och vä...

Nu sitter jag på Säves flygplats och väntar på att snart gå på planet som går kl.15.00! Nu har vi precis fikat :). Idag fick jag gå till skolan först på morgonen, sen va det hem och duscha och göra iordning mig :). Jag kommer kanske göra två, tre blogg inlägg denna veckan kanske :) Ha det så bra, Kram


Jag har haft fullt upp hela dagen idag! F...

Jag har haft fullt upp hela dagen idag! Först va jag på Torget och sen lunchade jag med Camilla, tog bussen hem och hälsade på farmor och farfar, köpte tidningar och godis, fick musik av Elvira, fixade med det, packat, skrivit ut massa nationella som jag ska öva på in för matten och massa mer ;)! Så nu är jag jätte trött och ska sova :)! God natt


Nu har jag precis vart hos Elvira och häm...

Nu har jag precis vart hos Elvira och hämtat musik av henne till minh ipod. Hinner inte blogga så mycket idag. För jag har inte ens börjat packa, hehe. På tal om något annat så är det underbart väder ute :), me like. Ha en bra dag i sol! Kram


tandläkare

Nu är jag hemma från tandläkaren och ska tyvärr tillbaka, hade 2 hål haha! Men det förvånade mig inte med tanke på hur mycket godis jag äter, nu va det ett tagsen men för någon månadsen eller något så käkade jag hela tiden. Men det ska bli ändring på. 

Börjar skolan om 1 timma, så ja får se va ja ska göra innan det! Men solen är ialla fall framme idag, så på rasten blir det ut i solen :)


jogging tur

Nu kom jag precis hemma från en jogging tur med pappa, det va gött! Jag fick dock väldigt ont i min hals inte så bra nu innan Rumänien, men de blir la br ändå.

Imorgon ska jag till tandläkaren och sedan skolan. Efter det blir det packa, torget, fixa musik på ipoden, köpa godis och tidningar m.m.


solig

Idag var det skolan som jag var så taggad att gå till.... eller inte! Men när väl skol dagen va över la ja mig på altanen i bara bh & shorts, så det va skit varmt :). Sen fikade jag med Petronella och Rebecka i några timmar ute i solen, mysigt!

Nu ska jag fixa ett arbete som ska vara inne innan jag åker till Rumänien, sen blir det slappa. Imorgon blir det fullt upp. Packa, torget och lite annat!


Nu ligger jag i min säng och har svårt f...

Nu ligger jag i min säng och har svårt för att sova, så nu testar jag på mobil bloggning för första gången :)! Idag har jag solat på altanen och sedan på kvällen kom Marcus & jonte från Tjörn hit och några fiakebäckstjejer, så vi grillade och hade det trevligt! Imorgon blir det skolan, sen plugga och packa. För på Onsdag åker jag till Rumänien :)! Nu ska jag sova, godnatt


blogg torka

jag har ingen blogg lust just nu! Så jag får se när jag bloggar igen, kanske i morgon eller någon annan dag!

Tommy Hilfiger


skor

I stan i dag fyndade jag inte alls mycket! Jag trodde det skulle vara massa fina saker, så jag kom hem med ett par rosa Tommy Hilfiger skor som jag har kollar på länge :).

visar dom lite senare, orkar inte blogga nu!

stan

Nu ska jag snart in till stan med Elvira och shoppa :D! äntligen får jag shoppa, haha. Så när jag komer hem får ni uppdatering på det jag ahr köpt ( om jag hittar något )!

Ha en bra dag♥

shopping sugen

Jag är så sugen på att shoppa nu, jag har sett lite saker på H&M, gina tricot, Bik bok och några mer affärer och så måste jag också hitta en klänning till skolavslutningen, Nellas studen m.m.

Jag åker även till Rumänien nästa vecka på volontär arbete med kyrkan. Så då måste jag fixa ett par shorts tänkte jag :)!

100408

God morgon! Vaknade trött för någon timma sen så jag hara bara suttit i soffan och slappat, kollar på så ska det låta.

Igår va jag bara hemma på dagen, åkte och lunchade med pappa och lite annat. På kvällen åkte jag och några kompisar hem till Marcus där det blev tjöt och film. När vi åkte hem bestämde jag och linda oss för att ta en promenas. Så det blev en lång promenad och massa snack, alltid gött att få prata av sig :)
så tack för en mysig kväll♥

Idag har jag ingen aning om vad som händer, jag har ganska ont i ryggen pga av att jag bara hade converse på mig igår när vi promenerade ( har lite problem med ryggen och fötterna ). Så det blir la att slapp i soffan och kanske fixa lite plugg med.

Ha en bra dag♥


100406

jag och min broder för några timmarsen!

Nu är vi påväg till Skagen där vi skulle fixa något sen kommer vi hem, det blev en kort tur men de va gött för jag blev alldeles för rastlös hehe!



Påskbilder

 


har åkt och fiskat

Idag åkte jag iväg och fiskade med pappa på hans jobb, jag kommer typ hem på onsdag-Torsdag någon gång. Men som tur är har jag internett så jag kommer kunna blogga så jag tänkte även lägga ut bilder från påsk och lite annat. Men dom bilderna får ni inte se fören imorgon :P.

Nu ska jag kolla på lite tv, ha det så bra :)

Två bilder på när jag sist var ute och fiskade = många årsen


min första dagens

när jag ändå håller på att blogga så kan jag ju lägga upp en dagens med :)

Jeans - rare, Linne - H&M, Väst - H&M, Skor - Steve maden, solbrillor - Marc by marc jacobs, Smycken - Raglady, Avi&lena, Ck, m.m


30 års kalas

för några veckorsen fyllde min kusin 30 år, så idag hade hans tjej fixat ett överrasknings kalas för han med hela släkten, de va jätte trevligt. Så det har jag vart iväg på idag.

Snart ska jag hem till Elvira där vi ska käka mat och äta foundue med :), trevligt!

Ha en bra kväll, och glas påsk till er :) ♥

 


påskägg

jag och syster fick även ett påskägg av min mamma och pappa. I i påskägget låg det godis och så fick vi även ett paket, det var ett smycke träd från åhlens som jag har önskat mig.

Tack så mycket mamma & pappa
älskar er♥


världens bästa syster

Imorse gick jag upp tidigt för att städa färdigt det jag inte hann i torsdags. Så när jag kom hem hade min söta syster gömt ett påsk ägg med en skattkarta till. Så i påskägget låg denna fina västen från H&M, blev jätte glad för den.

Du är världens bästa syster och jag älskar dig♥

 


Torsdag

Igår städade jag hela dagen, och var ganska trött efter en vecka i skolan när jag kom hem vid halv 9 bestämde jag mig för att bara slappa. Men så kom tre killar från Tjörn (Jonte, Marcus och Oscar) som min syster skulle vara med och även Becka och Linda. Så jag blev med tvingad till ginneton där vi kollade på film och pratade, en riktigt bra kväll..

Avslutningen på kvällen vid halv 3 slutade inte riktigt som vi hade väntat oss. De slutade med att killarna åkte upp på ett järnvägsspår där dom hade fastnat med bilen, så vi fick komma och hjälpa dom.

När jag kom hem va klockan runt halv 4 och jag somnade gott i min säng :)!
Tack för kvällen♥

RSS 2.0