Äntligen

Nu är biljetterna äntligen bokade till USA, Jag, Petronella, Mamma & Pappa åker den 15 Oktober och och kommer hem den 28 oktober så det blir precis två veckor. Vi ska på bröllop oc vara lite mer än en vecka i New jersey hos släktingarna och sen åker vi vidare till New York i 4 dagar, jag längtar så sjuuuukt mycket :D

Så för min del blir det inte mycket shopping här hemma utan jag sparar alla mina pengar för att kunna shoppa så mycket som möjligt där.

Några bilder från när jag var i New york i Höstas

100830

Började dagen med en sovmorgon, började inte skolan fören 20 i 11 men så ska man ta bussen som tar ett tag med. Men jag fick iallafall sova ut till 9. Gick på två lektioner i skolan men jag fick så fruktansvärt ont i magen och kunde inte stanna kvar, så min snälla pappa kom och hämtade mig.

Nu är jag hemma igen och ska slappa framför tvn hela dagen. Föresten, om 6 dagar (på Söndag) fyller jag år och det längtar jag till :D!

Ha en bra dag♥

time to sleep

Idag har jag vart i kyrkan på möte och så hade vi invigning för våra två nya ungdomsledare, efter mötet var det fika i kyrkan och jag fika med mina goa tjejer.

Resten av dagen har jag bara slappat här hemma (är så trött efter bröllopet igår), så nu ska jag fixa lite inför skolan imorgon och sen lägga mig och sova.

Godnatt♥


jag & syster

Bröllopsbilder


före och efter


.

Bröllopet var helt underbart och min kusin Theres var så otroligt fin, snygg, söt, vacker och allt möjligt!

Jag bloggar mer imorgon och lägger ut bilder, nu måste jag sova♥

tights


Snygga tighst från Cubus

Bröllop

Idag är det bröllop för min fina kusin Theres och hennes blivande man Jacob, det kommer nog bli en rolig dag :). Nu ska jag fixa lite saker sen är det dag för mig att göra ordning mig och så får jag ta bilder på hur jag ser ut också.

Igår va jag med Alice, Lovisa, Sofia & Elvira och käkade pizza sen åkte vi hem till mig och bara hade det mysigt och målade naglarna med, mysig kväll.

Ha en bra Lördag♥

Smycken



Fick detta hjärtat av camilla♥


shopping det senaste



Bild 1: ett par byxor som jag köpte i Skagen
Bild 2 & 3: Ett par RaRe jeans jag också köpte i Skagen
Bild 4: Två armband som jag fick av mamma & pappa när dom kom hem från Kroatien
Bild 5 & 6: Solbrillor som jag fick av mamma som hon fick med i en parfym hon köpte

240810

Idag har det vart skola till halv 3 sen åkte jag hem och käkade lite middag. Nu kom jag precis hem från frisören där jag har tonat mitt hår eftersom min utväxt evr lite ljusare, jag ska visa bilder senare på en före och efter bild.

På lördag ska jag på bröllop till min kusin och då har jag köpt en replay klänning för ungefär en månadsen, så här kommer två halv bar bilder på klänningen. Bättre bilder får ni se på Lördag när jag har på mig den.




Torget

Idag efter skolan käkade jag lite middag och va inne på datorn, sen fikade jag med familjen. Vid 6 tiden tog jag och mamma en tur till torget för att köpa lite träningskläder till mig, jag ska ha gympa imorgon och då vill jag ha riktigta kläder. Sen så ska jag också börja träna om någon månad eller något. 

Vi köpte en sak på Lindex med till mig i födelsedagspresent, men jag kan  inte berätta vad det är fören jag har fått den ;)



Köpte dessa på H&M och så köpte jag ett linne med men jag hittade ingen bild på det.

ringarna



Dessa tre snygga ringarna fick jag av min mamma och pappa igår när dom kom hem från Kroatien, bilder på klänningen och armbanden kommer senare

min dag

Idag kom min mamma och pappa hem från Kroatien, och då fick jag 3 ringar, 2 armband och en svart långklänning och allt var jätte fint och jag blev jätte glad. Så imorgon när jag kommer hem från skolan ska jag visa er dom sakerna.

Annar idag ahr jag bara slappat, käkat middag och fikat med familjen. Inatt sov jag över på ett ställe som heter lillöa med några goa tjejer och vi hade det jätte trevligt igår vi satt bara och pratade och grillade.

Men nu är de dags för mig att sova, imorgon blir det bättre uppdatering :)

Godnatt♥

trött

Ikväll har det vart lungt och härligt, när Vilgots föräldrar hade gått kollade vi på lite pettson&findus sen fick han välling och pyjamasen på sig sen somnade han gott. Resten av kvällen satt jag och kollade på lite olika program på tvn och halv sov.

Nu är det dags för mig att sova, och imorgon ska jag sova ut för det är något jag verkligen behöver göra  (och det är jag värd med ;))!

Godnatt, eller kanske godmorgon för dom flesta ? haha

Fredag, helg

Nu är jag hemma från skolan och jag är ganska trött, slutade tidigt idag så efter skolan åkte jag och Alice (en tjej i kalssen) en tur till stan där vi käkade på Mc donalds. Vi träffade även Alice kompis, en jätte trevlig tjej så vi satt och pratade länge. Så nu är jag hemma och ska snart åka hem till mitt kusinbarn Vilgot som är två år och passa han ikväll :)

Jag fick en fråga om vilken skola jag går på och det har jag helt glömt att nämna det kom jag på. Men jag har börjat på en skola som heter korkslätt som ligger i Mölndal och jag läser Omvårdnads programet där.

Hoppas ni får en bra Fredagkväll!


time to sleep

Nu ska jag snart sova, ikväll har jag bara slappat framför tvn och spelat lite piano med. Imorgon börjar jag redan vid 8, så det blir en tidigt morgon sen efter skolan kanske jag skulle inte till stan med en tjej i klassen, trevligt!

Sov så gott, Godnatt♥

cesarsallad

Idag i skolan fick vi göra ett matte test för att se vilka som ska läsa normal eller snabb matte och så fick vi göra ett svenska test med, sen var dagen slut. Jag tog bussen hem och mötte även upp Elvira, vi åkte hem till mig och käkade cesarsallad och snackade, Emelie (elviras brors tjej) kom också förbi en stund.

Nu ligger jag i soffan och känner att jag vilken sekund som helst kommer somna.
Ha en bra kväll♥



190810

God morgon :)!

Har sovit lite "oroligt" nu på morgon och vaknat några gånger för att jag är så förkyld och ont i halsen. Men nu ska jag snart duscha så jag hoppas att det blir lite bättre då. Idag är det en kortisdag i skolan, så jag uppdaterar lite mer när jag kommer hem.

Lite tråkigt att jag inte har någon kamera, för den har mamma och pappa köpt av mig och så ska jag köpa en ny, och det kan jag inte göra förens nästa vecka. Men här är en bild på den kameran jag vill köpa


180810

Klockan är snart 10 och jag har redan lagt mig i sängne för att snart sova. Eftersom jag har vart hemma från skolan idag för att jag är sjuk så tänkte jag att jag skulle lägga mig tidigt så jag får sova ut lite. Jag har en sån fruktansvärt jobbig förkylning som jag hoppas snart på ska gå över!

imorgon är det en kortis dag i skolan sen hoppas jag på att få träffa Elvira, eftersom jag har vart hemma varje dag efter skolan för att försöka bli frisk.

GODNATT♥


Jag & Elvira

födelsedag

om två och en halv vecka fyller jag och jag ska för mesta dels önska mig pengar, men jag har två saker som jag ska önska mig iallafall.

Det är ett par boots från Nilsson som liknar Acne bootsen och så en väska som finns på modekungen som jag kan ha till skolan nu i höst.


mitt rum

nu när jag har fått lite mer detaljer på mitt rum tänkte jag visa lite bilder på hur mitt rum ser ut nu :)



Min garderob:

USA

I höst ska jag, min syster, mamma och pappa åka till USA igen, jag var ju där förra året. Vi är bjuda på bröllop till våran släkting som bor i New Jesrsey och så ska vi troligtvis till New York också.

Så jag har redan kollat ut en hel den vilka affärer jag vill gå till där och även vad jag vill köpa, så här kommer lite bilder på det.


Bild 1: ett par Ray ban

Bild 2: Ett par frey boots

 

Marc by marc jacobs:

jag vill också köpa en marc väska, men vet inte riktigt vilken jag vill ha en. Men dom som är här tycker jag är fina, den som är på första bilden finns även i en mindre variant.

 

 


andra dagen

har inte haft någon tid till att sitta vid datorn idag, så därför är designen inte klar. Men jag ska försöka fixa dxen så snart som möjligt.

Idag var det skola till halv 2 sen åkte jag med min syster och svägerska hem (dom hade vart i stan), vi åkte till torget och köpte sallad sen hem till min kusin och hans familj och till mina goa små killar. Där var vi ett tag sen åkte jag hem och har städat på mitt rum och satt upp lite tavlor ( bilder kommer på det).

Ikväll har jag kollat på film med syster och hennes kompisar, så nu är det dags att sova.
Godnatt♥

(Tråkiga inlägg för till fället utan kamera, men jag ska köpa en i nästa vecka troligtvis)

ny design

För vissa det kanske inte syns, men jag håller på att fixa min desig på datorn lite. Hinner inte göra färdigt den ikväll så jag får fortsätta imorgon. Så ni får stå ut så länge med designen :)!

Första dagen på gymnasiumet

Första dagen i skolan är avklarad och det var riktigt spännande. Dagen började med att jag försov mig och hade en kvart på mig att göra ordning mig, sen körde syrran mig till skolan. Jag kom dit och var sjukt nervös och det tog ett tag innan jag börja prata med en tjej.

Men efter vi hade blivit indelade i två klasser fick vi gå till våra klassrum där vi fick lite information, lärde oss varnadras namn, kollade runt i skolan, fick schema och fikade. Under fikan började jag prata med en tjej som var jätte trevlig och all min nervositet släppte fort.

Jag är lite sjuk, så jag har legat hemma idag efter skolan och även hela dagen igår så jag hoppas att det ska bli bättre snart. Imorgon börjar jag skolan kl.9 och slutar 3!

Godnatt♥


Skagen del2


Skagen del1

Nu är jag hemma från ett läger i Gullbranna (eller jag kom hem i Fredags). Igår va det möhippa för min kusin som gifter sig om tre veckor, men jag och tre andra kusiner till henne åkte in och bara var med på middagen.

här kommer massas härliga bilder från när jag var i Skagen

Fler bilder kommer

Ålborg

Idag har jag, mamma, pappa & Camilla vart i ålborg tillsammans med min kusin Karin, hennes barn Sigge och Man Johan. Vi gick runt och shoppade men det fanns inte så mycket roligt att shoppa och så käkade vi´middag med.

Jag shoppade på H&M och sen lite på rean på Gina tricot



Bild 1,2, 3: H&M
Bild 4,5: gina tricot

 

 

 

 




The reef

Idag har jag, min bror, Camilla och min kusin med hans familj vart iväg på ett badhotell i Fredrikhamn och badat. Ikväll har vi vart ute och firat min kära moder som fyller 41 år idag, grattis♥

Imorgon vet jag inte vad vi ska göra men på fredag ska vi tar en tur till ålborg troligtvis :)




En härlig dag

Idag har vi haft en underbar dag, börja med att jag vaknde kl.8= ganska trött nu. Vi käkade en god frukost och senare gick alla tjejerna plus mina två killkusinbarn till stranden, där solade vi doppade fötterna i havet, tog härliga bilder med kameran och prang runt och lekte!

Sen gick vi tillbaka till båten (den vi sover i) och gjorde ordning oss för att gå en tur på stan och även käka lite. Nu ikväll har vi grillat och bara slappat, jag ska snart gå och lägga mig.

Imorgon tror jag att vi skall till ett stort bad hotell och min underbara mamma fyller år imorgon också.

När jag kommer hem ska jag ladda upp massa härliga bilder som jag tagit emd min syster systemkamera som jag fick låna av henne!

Några härliga bilder från båtsemestern



Skagen

Nu ska jag börja panik packa, för om en timme åker vi till Stena terminalen för att ta båten över till Skagen där min kusin är med sin familj och min bror och Svägerska och så åker jag, mamma, pappa, farmor och farfar.

Jag kommer hem sen på Lördag sen ska ajg packa för på Söndag morgon åker jag på läger till Gullbranna, så jag får se hur uppdateringen blir, men jag uppdaterar om datorn funkar :)!


Torget

Igåt kväll var jag med Sofia och Alice och kollade på film och tjötade en massa, sen sov vi över hos Sofia och idag slappade vi på morgonen, åkte hem och käkade sen tog vi en tur till torget där jag b.l.a fyndade denna godbiten.

 

Efter vi hade vart på torget var vi hemma hos mig med lite kompisar. Imorgon ska jag packa på dagen för senare åker jag till Skagen :)!


RSS 2.0