Dag 2 i New York

Även denna dagen tog vi en Subway in till Manhattan och promenerade vi väldigt lång promenad med några stopp i affärer och en lunch, sen kom vi fram till Macy's där vi gick runt och kollade men vi hittade inget, sen vidare till Victoria's seacret och lite andra affärer.

Sen tog vi en Subway över till Brooklyn och när vi kom fram dit regnade det och vi var så trött efter att ha gått så långt. Så vi gick in på en salong och gjorde manikyr på fötterna, sedan fortsatte vi vidare och gick runt lite i Brooklyn. När vi kände oss klara så käkade vi på en restaurang.
Sen tog vi en subway in till Time scwer där fick kollade runt lite, gick in på m&m. Sen gick jag och syster in på en affärer som heter american eagle där vi köpte en sak och då fick man vara med på ett kort som visades på ett stort plankat på utsidan, lite coolt ;).

Dag 1 i New york

Första dagen började vi med att ta en subway till Manhattan och sedan promenerade vi vidare till Marc by Marc jacobs butiken men den skulle inte öppna förrän om 1 timma, så vi gick in på ett fik bredvid och köpte kaffe & Cupcakes och satte oss parken utanför i solen.

När butiken hade öppnat gick vi in och jag fyndade en t-shirt & en liten spegel. Sedan promenerade vi vidare till Soho där vi gick runt och shoppade, jag hittade mina efterlängtade Frye boots :), sen gick vi vidare neråt i Broadway till lower Manhattan där vi gick in på Centry21 och shoppade lite.
Kvällen avslutades på en restaurang sen somnade vi gott i sängarna på hotellet efter en lååång dag med många steg, vi gick kanske runt 17 000 steg den dagen.

home

Nu är jag hemma i Sverige igen, jag hade inte så mycket tid i New York att blogga, så den fick jag glömma i några dagar. Men nu är jag iallafall hemma och massa bilder ska jag allt ladda upp här. Nu är klockan halv 6 och jag är fortfarande inne i amerikansk tid och kan inte somna, jag ska upp om 6 timmar, så jag ska försöka somna om snart igen.
Snart ska jag försöka skriva lite kortfattat om vad vi gjorde i New York och även ladda upp lite härliga bilder från resan.
Jag saknar USA sååå mycket♥



framme i New York

Nu är vi framme i New York, efter ett långt letande med bilen så hittade vi hotellet tillslut. Vid 12 tiden lämnade Cape May, Dan och Sandy och det var inte roligt att åka från dom, många tårar kom :(. Ville verkligen inte åka från Cape May och jag vill verkligen inte lämna USA på Torsdag, fast jag saknar alla där hemma!

Efter vi hade lämnat Cape May åkte vi till en shopping mall en timma bort, där köpte jag ett par ray ban solglasögon och en juicy couture berlock till mitt armband. Sen åkte vi vidare till lite andra affärer och sen vidare till en resturang.

nu ligger jag i sängen på hotellrummet och ska snart sova, jag är väldigt trött.
Godnatt (godmorgon för er)


Jag köpte inte denna färgen (hittade inte den färgen som jag köpte), men mina har brunt glas :)


Söndag

Idag har vi varit i kyrkan på förmiddagen och sen var vi på kalas hos kajsas systers barn som fyllde 2 år. Sen åkte vi förbi Tj Max & Marshall och shoppade lite, jag köpte träningsbyxor och lite annat.

Nu har jag packat färdigt mina saker, väskan är full och jag har inte ens packat in allt en + att jag har New York kvar med= massa shopping där med.

Nu ska jag och syster åka och säga hejdå till audrey, imorgon blir det New York, det ska bli grymt.. Men jag vill inte lämna Cape May :(

Lördag

Igår åkte vi flygplan och det va så skoj, först åkte jag, syster, Kajsa och hennes pappa Lars som körde. Sen åkte mamma och pappa tillsammans med Lars, medans vi andra låg på gräset och solade, det har vart jätte fint väder denna helgen.

Sen åkte vi motorcykel, en Harly Davidson. Det va riktigt skoj det med :). På kvällen var familjen ute och käkade tillsammans med Dan, Sandy och Lindy.



Fredag kväll

Ikväll har vi varit iväg på en resturang tillsammans med Dan & Sandy. Vi var på en resturang som vi var på förra året där dom lagar mat framför en och det är jätte gott där.

Nu ska vi kolla på film och slappa. Imorgon ska vi åka flygplan här över Cape May med Dans bror Lars (Kajsas pappa).

Time to watch movie
Godnatt♥

bröllopsbilder




Torsdag & Fredag

Jag gjorde ett långt blogginlägg i går och när jaag v ar klar försvann allt, så jag orkade inte göra om det igår, men nu kommer lite uppdatering istället.

Torsdag: Igår åkte jag, mamma, pappa, Nella och Sandy till Atlantic city där vi shoppade hela dagen och käkade på resturang. Atlantic city är den största spelstaden efter Las vegas.

Igår köpte jag två convers, ett par vita skinn och ett par vanliga vita, ett par klackskor med kedjor på, En tröja från Ralph lauren, en grå kofta från Tommy hilfiger, en sjal från H&M och lite träningskläder från Nike.

Fredag: Idag har vi inte hunnit göra så mycket än, men jag och Nella har varit iväg och käkat frukost på uncle bills pancakes house där Audrey jobbar.

Ha en bra Fredagkväll♥

Förlovning

Jag hat glömt att berätta att min grymma bror och nu blivande svägerka har precis förlovat sig, jag blev sååå glad när jag fick reda på det och han gjorde det så romantiskt med :)!

Stort grattis till johannes & Camilla, ni är så fina tilsammans♥


Onsdag

Idag har familjen vart iväg och lunchat tillsammans med Dan & Sandy (dom vi bor hos) och Dans bror Lars och hans fru Dalen. Efter det åkte vi till en affär och köpte lite pyssel och bak saker, det fanns sjukt mycke saker där inne och jag vill köpa så mycket, hehe.

ikväll har vi bakat kladdkaka och bara slappat, Kajsa kom förbi och va här med :)!
Nu ska jag snart sova, godnatt ♥

Tisdag

Idag har vi vart iväg och shoppat hela dagen och avslutade kvällen med T.G.I Friday. Jag har fått shoppat en hel del och snart börjar pengarna ta slut... inte bra!

idag köpte jag två par jeans på American eagle & Hollister, en Marc by Marc Jacobs klocka, Juicy couture hörlurar, underkläder på victoria's seacret, en ring, skor från Ugg, pälsväst från Rachel roy och gympa skor fårn New balance


Hörlurarna från Juicy


jenas från Hollister


Ugg skorna


Pälsvästen från Rachel roy

Måndag

Igår åkte vi iväg på förmiddagen och sa hejdå till två släktingar som skulle åka hem till North carolina, sen åkte vi vidare till två affärer som heter Marshall & Tj Max där fyndade jag lite kläder.

På kvällen åkte jag och syster på bio tillsammans med Audrey (hon var hos oss förra sommaren och bodde hos min syster i 10 dagar) och hennes två kompisar, vi kollade på en jätte bra film :) sen åkte vi till en skog där det vara massa folk som satt runt en eld och dit åkte i ett tag och det var precis som i en amerikansk film hehe.

Sen åkte jag och syster med hem till Audrey och kolla på tv ett tag och sen hem och sov.

Nu ska vi åka iväg till en shopping mall och shoppa, ha en bra dag :)

Lördag & Söndag

Jag är jätte dålig på att uppdatera, men jag får se om det kanske blir bättre i veckan.

I Lördags var jag, mamma och syster iväg och fixade naglarna och fötterna, senare på dagen var det "rehearsal dinner" då dom som ska gifta sig går igenom hela programmet i kyrkan tillsammans med dom närmaste i familjen då fick vi vara med, sen åkte vi hem till brudgummens föräldrar (dom vi bor hos hos) och åt middag tillsammans med alla, ca.30 personer.

Idag har det var bröllop då för Leif & jessika och det har vart riktigt roligt att få se skillnaden jämfört med svenskt bröllop, några ssaker är mycket roligare här i USA och andra saker är roligare i Sverige, hehe. Så nu är klockan 23.00 på kvällen och jag ska snart lägga mig och sova.

Godmorgon får jag säga till er som vaknar snart, hehe!

Jag kan inte lägga in bilder på datorn från kameran, men n i får i alla fall lite uppdatering om hur vi har det :)

in USA

Nu er vi framme hemma hos vara slaktingar i Cape May, flygresan har gatt jette bra lite seg bara. Ner vi kom fram till New York akte vi till Ikea for vi skulle kopa en sang, sa det var lite roligt att vara pa Ikea i USA hehe!

Nu ar klockan halv 12 har (halv 6) i Sverige, och jag har typ sovit 5 timmar sammanlagt i 2 dygn. Sa snart ska jag ga och lagga mig, jag ska forsoka vara sa bra som mojligt pa att uppdatera. Pa min dator har jag dom tre sista bokstaverna i alfabetet, sa ni kan lesa bettre! haha!

Kiss and hugs frome USA!


Sa har sag min resoutfit ut idag, fast med andra byxor!

4,30 timmar kvar

Om 4 timmar och 30 minuter ringer min mobil och då är det dags för mig att göra iordning mig för att sedan åka till flygplatsen tillsammans med mamma, pappa & syster för att åka till USA :D! Jag är så sjukt taggad och orkar inte vänta mer, men det är ju inte många timmar kvar, hehe!

Jag får se hur uppdateringen blir framöver, men jag ska försöka så mycket som möjligt och datorn följer med till USA, så kolla gärna in på bloggen så ska ni få uppdatering på hur vi har det!
Ha det grymt här hemma
PUSS♥


En bild jag hittade på datorn, min bror, svägerska, jag & Syster ♥

14/10

Godmorgon!
Idag ringde min klocka 05.30, så jag har suttit uppe lite och pluggat nu ska ta bussen om en halvtimme till skolan. Idag slutar jag runt 1 sen ska jag köpa lite godis, packa, gå till kyrkan och spela piano och ha konfirmation med sen ska jag och mina kompisar hem till våran ungdomsledare och fika.
Jag vet inte hur jag ska hinna med allt, men det lär bli en sen kväll!
Helt sjukt, i morgon åker jag till USA :D!

pluggning

Nu sitter jag och pluggar för fult och det går ganska bra, jag ska bara lära in allt sen är jag klar! Men det blir nog en sen kväll inatt med. Och i morgon vill jag inte ens tänka på hur mycket jag har att göra, men jag ska försöka uppdatera imorgon och visa mina ny byxor som jag har köpt på Cubus.

Right now!

tavla

Idag har jag haft en jätte lång dag i skolan, jag har gått från 8-14 och sen stannade jag kvar i tre timmar, för imorgon ska jag ha prov, så en lärare hjälpte mig med lite saker jag inte fattar. Så nu ska jag fortsätta plugga, jag är jätte trött, så ja får se hur denna kvällen slutar.

Här kommer några bilder på min nya tavla som min duktiga svägerska har gjort till mig, tack så mycket♥



Packning

Jag har börjat lite smått att packa, eller iallafall lägga fram de kläderna som jag inte får använda här hemma nu och som jag vill ha med mig. Det är så svårt att packa med tanka på att jag vill shoppa så mycket som möjligt så kan jag ju inte ta med så mycket.

Såhär ser det ut i mitt rum just nu!

Stickad tröja

är jag hemma från skolan och ska snart sätta mig och börja plugga. Här kommer bilder från min nya fina tröja

12/10

Nu sitter jag i skolan och slutar om ungefär en timma, så gött! Jag ska ha en psykologi lektion nu och sen ska jag hem och plugga en massa inför Torsdagens samhällsprov.

Senare i eftermiddag skall jag och mamma åka upp till Tjörn och hälsa på mormor & morfar nu innan vi åker, stakars mormor har brytit sitt ben så vi ska pyssla om henne lite :).

När jag har kommit hem kommer en bild upp på min stickade tröja, jag har på mig den nu och den är så mysig!
Ha en bra dag♥


stickat

Idag har jag fått tillbaka min stickade tröja som en person har stickat åt mig, jag köpte den förra året och äntligen är den klar! Här kommer en bild på hur den ser ut, men imorgon kommer en "live" bild på den ;) hehe!

Godnatt!

Frey boots

Dessa snygga skorna blir troligtvis mina i USA om jag hittar dom (hoppas)!

Söndag 10/10

Godmorgon! Nu är snart helgen över, och det det är inte något jag deppar över, jag vill bara att det ska bli fredag så fort som möjligt, hehe.

Idag ska jag jobba 11-15 sen blir det söndags middag hemma hos farmor & farfar med familjen. Jag han inte plugga färdigt igår, så det får jag göra idag.

Ha en bra Söndag, så kommer uppdaterin senare ikväll!


Afrika tema

I sommars när jag var på ett läger var det ett Afrika tema en kväll här är tre bilder på mig, Lovisa & Elvira när vi var "Afrikaner"


Lördag 9/10

Godmorgon!

Nu har jag äntligen sovit ut och jag känner mig riktigt utvilad, pigg och glad. Idag ska jag börja med att få färdigt lite plugg som ska vara klart i veckan så slipper jag sitta med det i sista sekund.
När jag är klar med det ska jag faktiskt börja packa lite inför USA. Känner att det är ont om tid i veckan, det är så mycket som ska göras innan vi åker.
Nu ska jag ta en härlig dusch och käka frukost sen blir det plugg!

härliga bilder

Ikväll har jag vart med mina goa kompisar och hängt i kyrkan sen drog vi vidare hem till mig och käkade mat och kollade på idol på datorn!
Förut idag när jag var hos Elvira och fick musik av henne så passade jag på att sno lite bilder från sommaren, så här kommer några bilder på det.

Dagen 8/10

Tights - Cubus Underlinne - Ester Elenora Tunika - Gina tricot
Jacka - forever21 skor - USA Halsband - Cubus

Elvira&Alida

Nu sitter jag hemma hos Elvira och lägger in lite musik på min dator från hennes som jag ska ha till USA, jag behöver lite uppdatering på ipoden och jag är inte så bra på modern musik, så hon får hjälpa mig!

Fredag!

Åå va härligt det är med helg, men tyvärr kommer det bli en hel del plugg som ska vara klart tills nästa vecka. Men annars ska det bli mycket slapp i helgen med!
Om 1 vecka sitter jag på planet påväg till USA :D, fatt va sjukt! Jag har längtat så länge och nu är det bara 1 vecka kvar! Så grymt, jag ska redan börja packa lite i helgen för det är så mycket i veckan som händer.

min torsdag

dålig uppdatering idag, men jag har inte varit hemma på hela dagen. Efter skolan kom mamma och hämtade mig och vi åkte till kontoret och käkade mat med några i släkten, sen började jag städa och det tog ett bra tag.
Ikväll/eftermiddag har jag varit med konfa gruppen och lyssnat på en kille som har knarkat i många år och det var väldigt intressant att lyssna på!
Idag blir det ingen mer bloggning, men jag ska försöka bättre imorogn!
Ha en bra Torsdagkväll♥



7/10

God morgon!

En väldigt trött Alida har gått upp 5.30 idag för att plugga och nu ska jag göra ordning mig och sen fortsätta plugga, jag är väldigt trött.. Idag har jag Historia prov, hoppas det kommer gå bra. Efter skolan ska jag städa på ett kontor, sen blir det lite mer plugg igen!
Ha en underbar Torsdag♥




Abercrombie and fitch

Här är fyra plagg från A&F som jag gillar. Nu är jag så gaaalet shopping sugen!!

dagens den 6/10

Tunika - Gina tricot Tights - gina tricot Skor - Nilson shoes
Sjal - Vero moda Armband - Juicy couture klocka - Fossil

6/10

Snart är det dags för mig att ta på mig och gå ner till bussen, idag gick jag upp lite tidigare och duschade på morgonen och det var uppfriskande!

Efter skolan idag ska jag plugga huuur mycket som helst inför mitt historia prov imorgon, men jag ska försöka hinna med att blogga med.... Några pauser får man ju ta :)!
Ha en bra Onsdag♥



dagens den 5/10

Idag har jag pluggat lite och haft kalas för pappa, nu ska jag sova. Imorgon blir det massa plugga och lite mer bloggning också!
Jeans - Object Underlinne - Ester Elenora Tunika - Gina tricot sjal - Saint tropez

grattis papi

Idag fyller min bästa pappa, han fyller 48 år. Så tidigt imorse grattade jag han innan jag gick till skolan, i eftermiddag ska vi ha ett litet kalas för han och nu är jag nere vid sjön där vi har fikat lite :)




Handledsvärmare


bilder från helgen

Hej bloggen!

Igår hade jag en bloggfri dag, jag var så trött när jag hade kommit hem från hajken, så jag tog ett långt bad och sen åkte familjen hem till min kusin, hans fru och barn där vi käkade en god pizza och jag köpte ett par handleds värmare också.
Idag har det vart skolan och jag har varit så trött, så jag ska lägga mig tidigt ikväll, men först blir det en maaasssa plugg på mitt historia prov som är på Torsdag.
Ha en bra dag


borta ett dygn

I morgon kl.9 kommer jag åka iväg på en liten konfirmationshajk (jag är ju konfaledare). Så jag kommer hem igen på Söndag ganska så tidigt, men jag lör vara sjukt trött, men nu måste jag sova jag ska upp om ca.5 timmar ungefär, iiinnnntte kuuul!

Ha en bra helg♥



dagen 1/10

Tunika - Lisa Sandahl
Långlinne - Ester Elenora
Tights - MQ

new in

Ett fint underlinne från Ester elenora som jag fick av min mamma♥

höstkläderna är framme

Nu är alla sommarkläder borta och mina höst kläder är nu framme i min garderob. Jag har betydligt mer sommarkläder än vinterkläder, så det blev lite bättre plats och inte lika knökat. Nu är det bara shopping som fattas och det ska jag fynda i USA om ca.2 veckor :D!

Här är en före & efter bild på vänster sida
och en före & efter bild på höger sida
Lite färgskillnad blev det!

RSS 2.0