STS - high school year

Nu har jag skickat in min ansökan om high school year och nu väntar jag på att få svar om en intervju och senare om vart jag kommer komma i USA, om jag inte kommer dit jag ungefär vill, så kommer det kanske inte bli något. Det känns inte jätte kul att hamna mitt i landet eller långt upp i landet där det är kyla!

Men jag får se vad som händer och hur det blir med allt!
Nu ska jag sova, godnatt♥

High school year

Ååh, jag har sådan beslutsångest för om jag ska åka på ett high school year eller inte, ena sekunden känner jag verkligen för det och nästa sekund så vill jag verkligen inte. Men nu är det inte långt kvar på "anmälnings tiden" så jag måste verkligen bestämma mig snart!

1000 tankar snurrar i mitt huvud just nu, är det värt det eller inte?!?! Gaaah, va svårt!
yea yea, nu måste jag iallafall sova! Godnatt
att jag älskar USA är inte något att stick under stolen med!

Vykort

Idag fick vi hem ett vykort från min syster som är i Hawaii, hon har vart där tillsammans med hennes bäst kompis och igår kom två killkompisar från Tjörn till dom och så ska dom vara där i tre veckor till. Jag saknar Nella så sjuukt mycket, det är så tomt utan henne, men jag hoppas tre vekor går fort :)!


rea fynd

Efter att ha legat i soffan fyra dagar i sträck utan att göra ett skit så blev jag ganska så trött på det. Så jag bestämde mig för att storstäda på mitt rum som var ganska så stökigt och så passade jag även på att rensa i lådor och annat.

Samtidigt som jag gjorde det tog jag även bilder på lite saker som jag har shoppat nu efter jul på rean som jag tänkte visa. (Bilderna är väldigt dåliga med tanke på att jag har tagit kort med min iphone, men det får ni stå ut med)
Lisa Sandahl - Raglady, jag köpte den för farmor & farfars presentkort som jag fick i julklapp
Custommade - Tara
Nolita jeans - Tara
Tom joule stövlar
Mission skinnjacka - Raglady, jag lämnade tillbaka min väska som jag fick i julklapp (den var sönder) så köpte jag denna skinnjackan istället

Sjuk

Sen i fredags förra veckan började jag få ont i halsen och på Måndagen kom förkylningen och allt annat, så sen i Tisdags har jag vart hemma från skolan, lite segt att vara sjuk nu i början av skolterminen, men jag är iallafall på bättringsvägen nu!

De sista dagarna på lovet bara njöt jag av att det var lov, en dag var jag och Elvira var ute på donsö hos kompisar och sov över hos goa Bea, sen jobbade jag en dag med m.m.
Här är en bild på mig från nyårsafton som jag snodde av Elvira på Facebook :)

Geilo

Nu är jag hemma från Geilo, kom hem igår morse och vi har haft en kanon vecka men väldigt kallt. Här kommer några få bilder som jag tog med Iphonen :)


Idag åker min syster

Idag åker min syster iväg till Hawaii tillsammans med sin bästa kompis Rebecka, jag kommer sakna dom jätte mycket för det kommer vara tomt utan dem hemma. Men det är bara 5 veckor som dom är borta, så det är inte så farligt, det som är ett plus är att jag får en hel till garderob ;) hihi!

♥Petronella, Rebecka & Jag♥

RSS 2.0