Jag har glömt av mobil bloggning, så tä...

Jag har glömt av mobil bloggning, så tänkte jag kunde göra det nu :)! jag åkt iväg till Gullbranna idag, vi har sjungit på kvällen och sen va vi hemma hos Frida som precis har flyttat hit. Så vi kollade in deras fina hus och käkade. Imorgon kommer det nog bli en rolig dag :). Nu ska jag sova, God natt!


dsdmfsoivne

Oj då, bloggningen har inte gått bra och det kommer nog inte bli specielt mycket uppdatering de närmaste två veckorna. Jag har vart i väg i Skagen i 3 dagar och städat pappas fiskebåt med Elvira och så har vi shoppat å haft det mysigt.

Imorgon åker jag till Gullbranna i Halmstad med Kören i från kyrkan, kommer hem på Lördag. Sen på Mpndag åker jag på läger.

Imorgon kommer lite bilder :)!

Mina betyg

Här är mina betyg, bättre kunde jag ha fått. Men jag är nöjd med mina betyg med tanke på hur slapp jag har vart i skolan, så jag känner mig nöjd. Jag fick 235 poäng ( jag hade inget språkval, så därför blir det inga minus poäng :) )

 


avslutningspresent

Eftersom att jag har slutat nian så fick jag tre berlocker till mitt bygga på armband.

Jag fick Väskan, hjärtat och solbrillorna :) Tack mamma♥


Skolavslutning

Sen skolavslutningen har jag bara slappat, sovit ut och njutit av sommarlov. Men nu har jag några inlägg att komma ikapp med.

Här har jag lite bilder från skolavslutningen


a day on Liseberg

Idag har jag vart på Liseberg hela dagen med klassen. Det va lite halv segt ibland, men annar har det vart en rolig dag att umgås med klassen för sista gången och även min sista dag i grund skolan.

Imorgon är det skolavslutning, och det ska bli tråkigt att säga hejdå till alla! Men det ska bli så gött med sommarlov och även börja på en ny skola.


Liseberg

Snart ska jag till skolan och rensa ut mitt skåp. Senare vid 12 ska klassen in till Liseberg, de kommer bli as grymt! Så idag blir de inte uppdatering fören ikväll och då kanske jag har lite bilder också :)!


hejdåkalas

Idag har vi haft hejdåkalas för Frida som ska flytta i veckan till Halmstad. Tråkigt, men hon kommer få de jätte bra. Så vi spelade brännboll och senare åkte vi in till Bambo och käkade.

Eftersom jag bara har sovit tre timmar inatt åkte jag hem med några ganska tidigt, för jag är så sjukt tött.

Så nu ska jag sova, godnatt♥

Helgen!

Igår va jag i kyrkan och övade med kören hela förmidagen, sen blev det fika och lite annat. På kvällen va jag i kyrkan på fika med ett stort gäng. Senare åkte jag, några andra goa tjejer och killarna från Tjörn in på bio och vi såg A-team, ja va väldigt trött, så ja halvsov. Bra va den, men ja fattade inte så mycket.

Efter bion åkte vi till Tintin och fikade sen va jag hemma vid halv 4 och somnade gott. Idag gick jag upp kl.7.30 så ja har inte sovit mycket inatt. Har varit i kyrkan och övat och sjungt på mötet, sen va de avslutninga fika för våran ungdomsledare som ska sluta.


Mys med Evira

ikväll har jag degat i soffan hemma hos Elvira, vi har käkat godis och kollat på Desperate Housewives. Imorgon ska ja på sångövning (inför midsommar) i kyrkan, sen ska jag städa eller nått!


mer bal bilder

här är fler bilder från balen tagna från Elvira!


my dress

jag har ju sytt min klänning själv och det har även mina duktiga kompisar gjort. Alla va så fina, och klänningarna va så fina för att va gjorda själv :).

Här är två bilder på hela klänningen bak och fram ifrån


bal

Igår hade vi bal och kvällen va så sjukt lyckad, och stort tack till Emma & Magdalena som gjorde iordning mig i håret och sminka mig.


sannabacken

Orkade inte lägg in bilder igår. Efter vi hade solat ute på holmana åkte jag, Elvira, Sofia & Alice till Sannabacken och köpte glas sen kollade vi på film hos Elvira!

Idag har jag inte fått gjort specielt mycket, va på torget en snabbis och sen hemma hos Elvia på lite kalas fika :)!

Bilder tagn av:

Elvira




Happy birthday

Idag fyller min bästa vän Elvira år :D. Grattis på födelsedagen min going♥

Massa pussar & kramar till dig

 


sjön

Nu drar jag ut på sjön och ska sola och förhoppningvis kanske bada, hehe. Bilder kommer upp när jag är hemma igen!

Ha en bra dag♥

yesterday


on my favorite island

Igår kväll åkte jag med Camilla upp till Tjörn och ha sovit hos henne inatt. Igår kväll va vi med tjörn killarna och fiskebäcks tjejer, vi käkade pizza och hade det trevligt, senare vid 1 tiden åkte vi ut till Marstrand ett gäng och hämtade Rebecka och några mer som hade vart på bal, trevligt!

Somnade gott halv 3 någong gång hemma hos Camilla (bilder kommer senare) nu ska vi fika, sen ska jag åka hem!

Ha en bra dag♥


studenten


123456789....

Nu är pluugandet över, Nellas student är över och nu är det bara min bal och avslutn ing klar. Ska snart lägga upp lite bilder från gårdagens student och jag hoppas på bättre uppdatering från min sida nu när pluggandet är klart.


Onsadg

Ligger ute i solen och steker, det är underbart till och med för varmt, haha. Snart ska jag åka till torget och fixa student present till min syster och även en klänning till mig, för imogon tar Nella studenten :D.

Jag lovar att det ska bli bättre uppdatering när pluggandet är klart. Har ett matte prov på fredag, sen är det över!!

Ha en bra dag i den härliga solen♥

syrrans bal

I Söndags va jag inne i stan vid opran och tog kort på Petronella som skulle på bal. Så här är några billder


Måndag

Idag va det skola, syslöjd och lite tjafs med lärare om betyd, inte kul! Efter skolan blev det lite slapp sen firade vi Nella med lite fika med familjen sen kom Bråse, krusell och  lite fiskebäckstjejer så firade vi Nella med :), kvällen avslutades med en härlig promenad med mycket händelser :)

Sov gott♥

RSS 2.0