100130

God morgon :). Nu ska jag snart göra iorning mig och gå till kyrkan där det är jippi dag, mamma ska vara i köket och fixa så jag åker dit. Sen ska jag hem och fixa för mina goa tjejer Elvira, Emelie, Hannah & Rebecca komma hit ikväll, så ska vi ha mys med middag och lite annat. Jag lärde känna dessa tjejer på lägret och det är jag sjukt glad för :)

Hoppas ni får en bra dag :)



100129

Nu är det helg igen, men tyvärr blir det en innekväll för min del. Känner att jag är alldeles för trött för att gå ut så jag stannar inne med mamma & syster. För jag får endåså en trevlig Lördag imorgon!

Idag har jag vart i skolan, städat och åkte iväg på en tur med syster och gjorde lite små ärenden och städade bilen. Min syster köpte en tröja till mig förut bara för att jag städades hennes del. Så jag ska visa den för er lite senare :)

Ha en härlig Fredagkväll♥

Elsas mode

Jag har svårt för att somna ikväll och fråga mig inte varför, det är så jobbigt när man verkligen måste sova och inte kan!

Så för att göra situationen lite bättre satte jag igång med att läsa mina sista sidor ur Elsas mode, så nu har jag läst ut den. Jag rekomenderar starkt till er att läsa den för den var riktigt bra. Önskar att den var lite längre bara, jag ville inte sluta läsa, haha


Ipad

Jag har inte hört så mycket om den nya Ipaden, men om det jag har hört så dröjer det nog inte så lång tid innan den blir min :). Men frågan är när den kommer till Svergie ? eller det kanske den redan har gjort ?!?!

Sak samma, min blir den snart endå :)


100128

Denna veckan gick lika fort som jag hade hoopats på och imorgon är det helg, underbart!

Idag har jag vart i skolan och sedan städat här hemma så jag slipper det imorgon. Jag var även iväg och spelade piano, det är alltid lika roligt varje gång.

I julas fick min mamma ett & av mig och Petronella där det står mitt och mina syskons namn på ( Johannes, Petronella och Alida ). Vi fick ett litet & med också bara för att den blev lite försenad och mamma fick den inte på julafton och så här det det ut




lite ändring i mitt rum

Örngotten, påslakanet och sängöverkastet fyndade jag idag på Ikea



lite nytt

Militär gröna jeans tights - gina tricot, Svarta byxor - KappAhl

Byxdress - KappAhl ( igentligen en pyjamas, men jag ska inte använda den som det )

Nitarmband - H&M ( barnavdelningen )

421 & Ikea

Tja tja bloggen ;)!

Idag började dagen med att jag inte kom upp ur min säng, för den är så underbart skön så jag ville bara ligga kvar. Men att skippa skolan fukar inte, så det var bara att gå upp och göra iordning sig för en vanlig dag i skolan.

Efter skolan idag blev det en "sallad på torget" med syrran och senare lite shopping på 421 med mamma & syrran, där fick jag köpt lite saker som jag visar i nästa inlägg.

När vi kom hem var så ville jag åka till Ikea, så syster & svägerska hängde på. På ikea hittade jag lite saker till sängen som också kommer i nästa inlägg!


100126

Nu är jag hemma efter en slapp dag i skolan. Ska snart sätta igång med lite plugg och annat, men först tänkte jag visa en bild på mig när jag var hemma hos mormor & morfar i helgen så testade jag ett par gammla glasögon som morfar hade hemma. Jag testade dom och dom va ganska coola :). Men lite rolig såg jag ut, hihi

 

Nu såg jag att pappa kom med sängen, så nu ska jag fixa med den :D!


Militär grönt

Igår hängde Elvira med mig hem från skolan och så lagade vi mat och tjötade en massa. Senare kom Rebecka förbi och hälsade på och hon hade på sig ett par jeans leggings som va militär gröna, dom va svin coola.

Så snart hamnar dom i min garderob med tror jag nog. Det blir mycket militär grönt i vår och det tycker jag är snyggt :)!


Marc by Marc jacobs

I julklapp fick jag ett presentkort i julklapp av min syster på Raglady. Så jag tänkte jag skulle köpa en Marc by Marc jacobs necessär för dom pengarna, så jag väntar bara på att dom ska få in några snygga vår nyheter :)

Här är en snygg från höstens collection :)


säng

Idag har min säng kommit :D, så när jag kommer hem från skolan så hoppas jag på att min pappa har hämtat ut dom, för innat ska jag sova skönt :)

Jag längtar tills en dag då jag ska fixa mitt rum, då vet jag precis vilken stil jag vill byta till!

Ungefär lite som på bilden, gammaldags och mysigt♥


Helgen

Lite dåligt på att uppdatera ( igen ) men här kommer i alla fall lite om vad jag har gjorti helgen :). I Fredags va jag med Goa tjejerna Elvira & Emelie på bio inne i stan. I dag har jag vart på torget med mamma och tog sedan ett långt bad i badkaret med Johan falk filmen :).

Ikväll har det vart fikakväll hos Syskorna Pettersson, fär det har vart massa folk och mycket trevligt :). Nu ska jag lägga mig och sova, för imorgon ska jag till Tjörn hos Mormor & Morfar och käka mat sen ska vi på kalas till kusin Charlotte!

Ha det så bra♥

Ny snwboar och skider

 

...eller så är det bara en önske tanke :(. Jag hade inte tackat nej till denna snowboarden eller skidorna, så sjukt cooooooooola :D!


100121

Kom hem från skolan för en halvtimme sen för sista lektionen var inställd, så det va gött att sluta tidigt idag :).

Igår va jag på öppethus på gymnasiet Krokslätt, och jag gillade det, så det får bli mitt andrahandsval. Sen åkte jag till min bror ( Johannes ) lägenhet med Camilla ( hans tjejt ). Så vi hade en myskväll med film och mat och så sov jag även över där :).

Nu ska jag fixa lite här hemma innan mitt goa Kusinbarn Vilgot kommer hit för jag ska passa han.

Ha en bra dag♥

100119

Nu har jag inte vart så bra på att blogga. och snart dör min dator, så deta får bli ett snabbinlägg.

De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket mer en att vart i skola, pluggat och fixat med lite annat :). Jag har även läst en hel den ur boken Elsas mode och den är så bra, rekomenderar den starkt mycket.

Ska försöka blogga mer imorgon så ni får Ha det så bra♥

100118

God morgon ? eller kanske god middag :) haha.

Jag vaknade nyss, och de va helt underbart att sova ut. Eftersom jag inte kunde sova ut igår så fick jag passa på idag.

Igår var jag och Elvira i min brors lägenhet och kollade på film och hade det mys :). Kom hem, gick in på datorn och somnade sedan skönt i sängen. Idag ska jag nog gå till min brors lägenhet igen och plugga lite tänkte jag :).

Ha en bra dag♥

om ni vill se videon på när jag och syster sprängde pepparkakshuset så gå in här och kolla:
http://petronellaclaeson.blogg.se/2010/january/demolition.html#comment

100116

Nu är jag precis hemkommen från en dag på Hönö där vi har kollat i affärer & fikat, sen åkte vi vidare till Öckerö och kolla på Gunilla gymnasiumet och jag gillar det starkt mycket. Så Gunilla blir nog mitt förstahands val men jag måste också kämpa för att höja mina betyg det här sista halvåret så jag kommer in :).

Ikväll vet jag inte vad som händer, det är fortfarande ett stort frågetecken på den frågan, hehe.

Hoppas ni får en bra Lördag♥


sjö isen idag igen

Efter jag hade duschat hemma skyndade jag mig iväg till skolan och fick reda på att vi inte hade någon lärare på våran SO lektion, så jag och Elvira åkte ner till hamnen och åkte skridskor och sen tillbaka till skolan. När dagen äntligen var slut från skolan åkte jag hem och städade och somnade några timmar i soffan.

Ikväll har jag åkt skridskor med Rebecka, Elvira och några Tjörnbor. Efter den kallas skridsko åkningen gick vi hem till Rebecka och drack varm oboy :). Jag gick hem ganska tidigt för imorgon ska vi ( jag, Elvira och våra mammor ) upp tidigt för att åka till Öckerö och kolla på Gunilla gymnasiet :).

Lite bilder från skridsko åkningen:


äntligen Fredag!

Nu är fredag och jag hoppas på att det blir en bra helg, om inte annat ska får jag sova lite mer :). Nu är jag hemma på rasten och har duschat efter gympan ska snart tillbaka till skolan och ha det tråkigt till kl.3, sen slutar jag, och då är det helg :D, gött!

Nu måste jag fortsätta göra iordning mig så att jag inte kommer försent
ha en bra dag♥

Sjöisen

Idag efter skolan tog jag och Elvira en tur till torget där jag hittade en tunika på gina tricot, sen åkte vi hem och käkade lite mar. Sen tog vi skridskorna i handen och gick ner till sjön och åkte på isen med Maja också :).

Det va mysigt, men vi han inte åka så mycket för det blev så mörkt och jag skulle till kyrkan och städa. Men jag hoppas på att det kanske blir någon mer gång innan den smälter bort.

har får ni se lite bilder från idag



shoppingsugen.se

Det är precis va jag är just nu, jag vill bara shoppa. Men just nu finns det inte så mycket snygg i affärerna för alla vår saker har inte börjar komma riktigt en, men jag tänkte att jag kanske kunde fynda några tunikor eller något på Gina tricot. Så jag och Elvira åker in till torget imorgon efter skolan, för detta funkar inte längre ;) haha.

Nu ska jag läsa lite ur Elsas mode och sen sova :)
Godnatt♥

Här får ni två bilder från när jag var i stan för några dagar sen med Elvira, Emelie & Matilda


nytt i garderoben

nytt plagg från H&M


100113

Nu har mitt inlägg som jag har försökt skriva på försvunnit 2 gånger, typiskt!!

Nu sitter jag i alla fall och skriver på en novell som jag har suttit med ett bra tag. Att skriva en novell är inte min strkaste sida, men jag försöker så gott jag kan. Annars idag har det vart skola och sen har jag pluggat lite och även sprängt vårat pepparkashus, men jag och syrran lyckades inte så bra med det, men jag ska lägga upp ett klipp på det någon dag.

Nu får jag fortsätta skriva på min kära novell så jag blir klar någon gång ;).

Ha det så bra♥

En bild från konfirmationen i somras :)

 



Kallt

Är nyss hemkommen från en kall promenad med Elvira, men det va härligt att få luft. Förut idag va jag hos frisören och klippte mig och äntligen fick jag fixat till min snelugg så den ser snyggare ut, sen blev det lite på längden så jag är nöjd.

Nu ska jag käka en god kvällsmat och sen läsa lite ur Elsas mode.

Kram♥

101201

Nu är det Tisdag och en dag närmare helgen ;). Nee riktigt så skoltrött är jag inte men problemet är att sängen är så fruktansvärt härligt på morgonen och man vill gärna ligga kvar.

Nu ska jag snart gå upp och käka en god frukost och sen göra iordning mig. I eftermiddag efter skolan ska jag klippa mig, ska bara toppa det och klippa till min lugg, det ska bli skönt att få fixat det :).

Ha en bra dag♥


Johannes

Idag fyller min bror 21 år :)

♥Grattis på födelsedagen♥

 



101101

Idag har jag varit i stan med Elvira och shoppat lite. Jag hittade ett par zebra pants ( kolla inlägget nedan ) och en tunika på Tessie. Alltid lika mysigt att vara med min Elvira♥

Annrs idag var det skolan som började och det är alltid lika segt att börja skolan, men det ska bli gött med sista terminen så man slipper den skolan. Jag har tröttnat ganska mycket på min skola.

Nu ska jag käka varma mackor.

jag och min älskling♥


zebra


Dessa snygga pantsen fick hänga med mig hem idag, jag är nöjd!

jag är kär!

Jag är sjukt kär i den här väskan nedan från Mulberry, det är den nya modellen som har kommit och den är så fruktansvärt snygg!

 

Om jag hade pengarna hade den redan vart min.

 


100110

Oj va duktig jag har varit på att uppdatera så här på lovet och allt ;). Jag har inga ursäkter men jag har bara haft ett underbart lov med mina kompisar och hittat på roliga saker.

Just nu ligger jag i sängen och ska börja läsa på boken Elsas mode som min syster fick i julklapp. Ska snart åka iväg på kalas till min bror som fyller 21 imorgon.

Imorgon börjar skolan med, så vi får la se hur bra jag kommer blogg.

Ha en härlig Söndag & njut av sista dagen innan skolan♥


090105

God morgon :)
I natt har jag sovit över hos Elvira, och det tog ett bra tag innan vi somnade. Nu ska vi börja göra iordning oss för att åka in till stan med Matilda & Emelie med :). Jag uppdaterar med bilder och annat när jag kommer hem senare.
Föresten, igår fick jag en blackberry :D
så här ser den ut :D

Geilo bilder

jag snodde lite bilder från facebook som Elvira har lagt in :)



Hemma

Nu har jag kommit hem från en underbar vecka i Geilo, det var vart jätte skoj och härliga dagar. Vi firade även nyårsafton där som blev bra :). Nu är jag ganska trött efter att ha tillbringat en hel natt i en buss, där man har sovit lite dåligt.

Orkar inte sitta ramför datorn mer, så jag uppdaterar nog med imorgon :)!

RSS 2.0