plugga, ikea och kvällsmat!

Efter skolan idag pluggade jag matte tills kl.18 då åkte jag, syster och mamma till ikea och shoppade saker till våra rum och garderober. På ikea träffade vi även på våra kompisar systrarna Larsson och deras mamma, så vi fikade och gick runt tillsammans.

Efter turen på ikea åkte vi hem och då Sofia och hennes mamma och pappa ( dem vi träffade på ikea ) och käkade kvällsmat till 11, mysigt!

Nu ska jag sova, för imorgon blir det skola och sen resten av dagen blir det städning på lite olika ställen. Så räkna inte med någon bra uppdatering imorgon.

Jag och Sofia i USA♥


onsdag!

Nu är jag hemma på rasten och har käkat lite och även duschat (hade gympa nyss), så nu ska jag tillbaka till skolan och ha 2 lektioner. Efter skolan blir det matte plugg och sen kanske jag och mamma ska iväg till ikea :).

Jag bloggar mer när jag kommer hem, för nu måste jag gå
Ha det så bra ♥

100330

Efter skolan idag har jag suttit med mitt SO arbet som ska in imorgon, så sitter jag med det sista och fixar. Vi fick välja mellan prov eller inlämningsarbete, så i sista sekund valde jag inlämningsarbete. Nu ska jag fixa till det sista och sen lägga mig och sova.

Imorgon efter skolan blir det matte plugga hela dagen, prov på Torsdag!

Sov så gott♥

rivit väggen

Pappa och mamma har precis rivit väggen mellan mitt och Nellas rum, så det kommer bli en mycket smalare vägg när garderoberna är borta. Det känndes ganska sjukt att vara inne i rummet utan någon vägg, hehe.



Så nu ser det ut så här!

Kavaj

Idag kom min kavaj på posten som jag besällde från H&M för några veckorsen, jag trodde inte att den såg ut så som den gör ( som det är med alla saker man bestället hem ). Denna kavajen var typ i linne tyg, men den va fin ändå :)!

Tisdag

Nu är jag hemma från skolan och bajs ont i magen!!! Men det stoppar inte mitt pluggade, för jag måste plugga hela dagen idag typ. Så min uppdatering blir inte så rolig idag, men vänta tills mina två prov är över då blir det en massa uppdatering :)!

Ha en bra dag♥

Garderob

Lite före och efterbilder från idag :)

 

 

 


Rebecka & Jag

Hittade några snygga bilder från i vintras på mig och Rebecka när vi testade gammla klänningar, så snygga!

 


mitt rum just nu

jag tänkte visa några bilder på hur mitt blivande rum ser ut just nu, väldigt brötigt hehe. Men det kommer bli bättre sen :)!

Både golv, väggar och tak skall vara vitt och så ska jag ha en kristall krona(lampa) i taket och lite gammaldags stil ( tror jag )!

Garderoben

 

massa bröte som ska bort, längst in där ska min säng stå

 

garderoben som ska bort

 

min nya garderob från utsidan

 

den väggen som sticker ut där ska tas bort hela vägen + garderoben, så jag tjärna ungeför 30 cm :)



Hero of war

Det går inte så bra för mig med pluggandet... ja har så svårt för att skriva arbeten, så ja får la se hur det blir med denna skiten!

En favorit låt hos mig just nu


Måndag

Idag är jag hemma från skolan för jag hade så ont i magen när jag vaknade imorse. Jag tog en tablett och en värmekudde för magen och somnade om igen och vaknade nu vid 12, och nu är det lite bättre i magen.

Ska snart gå upp och käka frukost och sen ska jag börja skriva på ett SO arbete som ska vara inne på onsdag. Hoppas ni får en bra dag♥

Saknar USA så sjukt mycket!


Frisyr

När jag ska ha bal i Juni så skall min kusin Magdalena fixa mig i håret och sminka mig, hon är jätte duktig på det. Så det kommer bli jätte bra, här är två bilder på en snygg frisyr hon gjorde på mig idag.


Tjörn

kom hem från Tjörn för typ en timma sen och har vart där hela dagen. Dagen började med barnvälsignelse för mitt kusin barn Elvira, sen va det god mat och tårta. Efter det gick vi ( jag, mamma & pappa och några mer ) hem till Hanssons och kollade på hockey och tjötade hela kvällen. Så vid 9 tiden kom vi hem.

Imorgon är det skola som vanligt och så ska jag även plugga inför två prov tills Onsdag och Torsdag!
Lite bilder från dagen:




Walk-in closet

Här är några bilder från min garderob. Jag har lagt in lite kläder, men kan inte lägga in allt för en hylla fattas som pappa ska sätta upp på Måndag och sen kunde jag inte hänga upp några kläder för stången ska pappa med sätta upp på Måndag!

 



Lördag

Idag va jag och mamma på Torget, sen har jag hjälpt min pappa från och till med garderoben.

Så nu är alla hyllor uppsatta och lamporna är uppe. nu är det bara golvet som ska fixas, några till lampor som ska upp, en kläd stång som ska sättas upp och en dörr, sen är garderoben klar.

Sen ska ju rummet fixas med, ska måla golvet och väggarna vita och fixa lite annat. Men nu har jag i alla fall börjat lägga in lite kläder, så ni få se resultat senare ikväll när jag har gjort lite mer iordning.

Shopping!


Kappahl


Kappahl


H&M


H&M


Raglady


100327

Idag vaknade jag ganska tidigt, skulle igentligen hänga med och lämna Johannes & Camilla på flygplatsen, men jag var alldeles för trött för det. Så jag sov vidare och vaknade vid 9 någon gång.

Ska nog snart åka till Torget med mamma och köpa en sjal som jag ska köpa på Raglady med mitt presentkort jag fick i julas. Vi ska nog också kolla på studentklänning till mig som jag ska ha på syrrans student och min skolavslutning m.m.

Efter det ska jag plugga och hjälpa pappa och bygga på min garderob sen ska jag till kyrkan på sångövning!


min vecka

Oj då, nu var det nästan en veckarsen som jag bloggade!

Denna veckan har jag vart i skolan, pluggat käkat thai mat med mina tjejer och massa annat :). Igår efter skolan åkte jag, syster och mamma in till stan och shoppade lite, jag kan visa sakerna snart. På kvällen va jag med Elvira & Maja på i kyrkan.

När jag kom hem sa jag hejdå till Johannes och Camilla som har åkt till Gran canaria idag, så hoppas ni får en underbar vecka :)♥

Min helg

I fredags va jag inne i stan med ett gäng tjejer och käkade och så firade vi Erika. Senare drog jag och några till tonår.

 

I Lördags va det kalas för min mormor på Tjörn. Sen åkte jag och syrran till betel där Tjörn killarna va, så vi hängde med dom och Jennifer till BK där vi käkade sen åkte vi vidare till Landvetter för att hämta upp Jennifers kille Niclas och sen åkte vi vidare till Tintin och fikade, en trevlig kväll med andra ord :)!

 

 


100317

Idag har jag vart i skolan sen va det också utvecklingssamtal och sen käkade jag och mamma en sallad och gick runt lite på Frölunda torg :). Jag hittade en jätte fin klänning från Lipsy inne på Raglady som jag fastnade för, funderar på att kanske ha den isåfall på Nellas student, men jag får se hur det blir.

Nu tänkte jag fixa lite läxor och sedan ska jag kolla på tv, fick föresten hem mina saker från H&M igår ( eller jackan kommer i April ) men bikinin & tightsen va fina :).

Ha en bra kväll♥


YouTube

fick en komentar om att jag uppdaterar så dåligt, så nu ska jag göra några inlägg!

Här är ett YouTube klipp från Hvre Fras sången som går på reklam, tycker den är så go :)!


min kväll

Kom nyss hem från stan där jag har vart och fikat med Emelie, Hannah, Rebecca & Elvira :)! orkar itne blogga så mycket nu, för jag ska kolla på solsidan. Men imorgon ska jag på basar och sen måste jag plugga lite och på kvällen blir det späck i kyrkan.

Så jag får se när nästa uppdatering blir

H&M

Tights, jacka, bikini

mina goingar

igår va jag på piano sen åkte jag och min syster hem till Alfons & vilgot och passade dom, det va jätte mysigt och det var så roligt att få träffa mina goingar♥

Jag beställde hem lite saker från h&m igår som jag kan visa sen, men först måste jag städa på mitt rum :)!



.

Såhär se "skylt dockan" ut som mamma köpte till mig, den kommer bli snygg till mitt nyra rum!

 


100311

Nu är jag hemma från skolan och sitter och funderar på om jag ska gå på en "filmanalys" som vi ska ha eller om jag ska göra lite nytta och plugga istället här hemma! Jag tror nog att det bli mitt andra val. Har huvudvärk också så då är det gott att vila :)!

här kommer två bilder på mina tjejet i lördags när vi var ute på promenad :)!


hahaha

Idag köpte mamma en "dock ställning" eller vad man ska kalla det till mig, så när jag kom hem nu för ett tagsen hade min brorsa haft lite skoj med den, kolla på bilderna nedan!
( jag kan vis en bättre bild på ställningen någon anna dag )


längtar efter Vår & Sommar

Lite bilder från Vår & sommar 09




100307

God morgon :)!

Igår när jag kom hem orkade jag inte blogga, så jag tänkte lägga in lite bilder och sånt nu. Igår va det kalas på Tjörn hos Camilla som  fyllde 20 år, sen vid 7 tiden åkte vi där ifrån och så körde pappa mig in till stan där mina kompisar var och fikade på Tintin. Vi fikade fär tills 10 tiden någon gång, sen åkte jag, Elvira & Emelie hem till Elvira och kolla de på film och pratade.

Idag tänkte jag sätta igång och plugga på mitt kemi prov som jag har på onsdag, sen går jag nog till kyrkan kl.5.

Camillas fina tråta som hon hade gjor, hon är grym på att göra tråtor cupcakes m.m!

 

Söta Camilla

 

Elvira & Hannah

 

Jag, Rebecca & Emelie

 

Karin & Madde

 


100306

Idag väcktes jag av att hemtelefonen ringde och efter det kunde jag inte somna om. Så nu ligger jag och kollar på extrem home makeover. Ska slappa lite framför tv sen ska jag göra iordning mig för kl. 2 ska vi åka upp till Tjörn på kalas till Camilla :)

Igår va jag iväg på rasten med mina tjejer och käkade pizza :) ( tog bilderna från http://elvirap.blogg.se )


Camilla

Idag fyller min snygga "svägerska" 20 år!
♥Grattis på födelsedagen min goa Camilla♥


om du kallar mig för fjortis så kallar jag dig för b**

Det har vart en rolig kväll, men frmför allt jag det roligt att träffa Emelie, Rebecka och Hanna :). Tyvärr så fick vi redan gå vid 11 för att inte missa båten, men det var precis så att vi inte missade den endå, hehe.

Här kommer lite bilder:


Juicy couture

Jag beställde nyss hem detta fodralet från Juicy couture till min black berry


100305

Äntligen är det helg, helt underbart! Denna helgen ska jag njuta så mycket som möjligt för efter denna helgen är det massa prov i skolan och läxor m.m enda fram tills lovet, så nu skaj agnjuta och ha det gött :).

Nu ska jag snart duscha och göra mig fräsch. Ikväll ska jag ut till donsö på återträff från Geilo :). Så jag bloggar ikväll med bilder.

Hoppas ni får en bra helg♥


fika/kvällsmat

Jag kom inte så jätte långt på min blogg design ikväll för jag käkade kvällsmat med min syster och Rebecka, så blogg designen får jag helt enkelt ta någon annan dag för nu måste jag göra lite läxa!

Det blir ingen mer bloggning idag, god natt♥


design

Det kanske är dags för en ny design på min blogg ?! Jag sitter här nu vid dator och skissar lite på det, så vi får la se hur resultatet blir och om den kommer upp på bloggen idag :)

100304

Nu är det bara en dag kvar till det är helg, gött! På fredag skall jag till Donsö på återträff från Geilo som jag va i över Nyår och på Lördag ska jag på släktkalas till min brors tjej Camilla, sen på kvällen får jag se vad som händer.

Idag tänkte jag plugga lite och sen ska jag även iväg på piano kl.5 sen kommer min pappa hem ikväll :D

Ha en bra dag♥

tråkigt....

Ikväll har jag inte så specielt roligt för min mamma har symöte här hemma, så jag får sitta inne på mitt rum och så tänkte jag sätta igång och plugga lite, inte så roligt men det är sånt som måste göras. Eftersom våran tv är i vardagsrummet och det är där dom sitter så kan jag inte helle kolla på tv, så resten av min kväll får gå åt till pluggning.

Hoppas ni har en roligare kväll en mig, hihi!


Nu längtar jag efter min pappa som kommer hem imorgon :D


H&M

Lite saker som jag tänkte besälla hem!


två plagg i min garderob

Denna tröjan hittade mamma på vinden bland utklädningskläderna hur snygg som helst, så den kommer bli en av mina favorittröjor under våren, måste bara hitta en snygg bh att ha under:)!

 

Denna jeans jackan köpte jag i USA och den är från Abercrombie and fitch snygg till våren :)!

( jag är inte bra på att ta bilder )



100303

Nu har jag precis kommit hem från en joggingtur och det var riktigt härligt att komma ut i frisk luft. Annars idag har jag vart i skolan och städat mitt rum.

Förut idag skulle jag beställa hem den bh:n som jag visade på bloggen för ett tagsen, den från urban outfiters. Men frakten kostade mer en vad bh:n kostade, så jag la ner det. Jag tror jag ska köpa en liknande från H&M som jag hittade på en tjejs blogg, så det får bli en annan istället :)!

snart ska jag visa några plagg jag har, först ska jag bara duscha!

100302

Nu kom jag precis hem från stan där jag har vart med Erika. Vi hängde med Madde till hennes skola och kollade på hennes gymnasium, och det verkade väldigt bra :). Efter vi hade vart där så gick vi och käkade och köpte godis. Sen tog vi bussen hem och så hälsade jag på farmor & farfar med :).


målar

Nu har jag målat klart garderoben, det var verkligen jobbigare en vad jag trodde, hehe! Men jag målade väggar, lister och tak. Men jag tänkte måla imorgon med, sen tror jag det räcker. Så nu längtar jag tills hela mitt rum blir klart och så jag kan lägga in alla min kläder i min walk-in closet och inreda mitt rum :).

Jag & Elvira


100301

Som alltid är det seg med att gå upp på måndag morgon till skolan, men nu är i alla fall skoldagen över för idag och nu har jag precis käkat mat och slappar lite. Efter jag har bloggat färdigt och fixat lite ska jag börja måla min garderob :). Så när min pappa kommer hem från fisket kan han göra klart den, Eller hur pappa ? :D!

Igår slappade jag på förmiddagen och på eftermiddagen gick jag och Elvira på promenade och fikade. I Lördags va ett gäng hemma hos Axel, men det var inte så roligt så jag, Maja & Elvira gick på en promenad och sen hem!

Nu ska jag sätta igång med garderoben, ha det så bra♥





RSS 2.0